lørdag den 17. oktober 2015

Kære Readathon #6

Dette indlæg vil blive opdateret løbende fra lørdag d. 17 kl. 15.30 til søndag d. 18 kl. 14. Ydermere kan der ses opdateringer inde på Twitter (@Kaeredig) og Instagram (@louisehede89med hashtag #readathonDK og #readathon og på Goodreads.
De udvalgte bøger kan ses i dette indlæg 


Kl. 15.25
Efter at have været på arbejde, og få klaret et ærinde, kan jeg også påbegynde readathon. Jeg har sat snacks og drikkevarer frem, og lægger mig snart til rette med Mindy Kalings "Is Everybody Hanging Out Without Me?". Men først skal jeg lige se hvordan det går alle andre med deres readathon.

Kl. 19.37
Nu blev jeg endelig færdig med bogen, og har dermed læst 223 sider. Nu vil jeg få lidt at spise, inden jeg begynder på Agatha Christies "Døden på Nilen", og så vil jeg også lige holde mig opdateret på de sociale medier.  

Kl. 22.30
Øjnene er ved at blive tunge, og det er svært at holde fokus. Det har været en lang dag for mig, og jeg er ved at være godt træt. Jeg tror jeg vil lægge mig godt til rette i sengen, og læse videre i min krimi, indtil jeg falder i søvn. Vi ses i morgen!

Kl. 10.07
Jeg vågnede for nogle timer siden, og fortsatte min læsning af "Døden på Nilen". Jeg manglede kun omkring 100 sider, og de sidste 100 sider viste sig at være utrolig spændende. Jeg har nu læst 534 sider, og vil fortsætte readathon med at læse "Hvad skoven skjuler". 

Kl. 13.10
Jeg blev færdig med novellesamlingen, og den havde både sine gode, og mindre gode historier i den. Især var jeg helt vild med rockernisser-historien. Den bragte i hvert fald et smil over mine læber. Jeg er nu oppe på at have læst 810 sider. I den knap sidste time vil jeg nu få påbegyndt "Ind i labyrinten". Jeg kommer slet ikke i nærheden med at blive færdig med den, men jeg har da stadig tid til at komme et stykke.  

Kl. 14.00
Nu er readathon officielt slut, og jeg nåede lige at læse 47 sider i min krimi, og har dermed endt med at læse 857 sider. Det er ikke i nærheden af at være lige så mange sider som de sidste to gange, men det skyldes i høj grad at jeg kom senere i gang, og også at motivationen måske ikke har været der lige så meget som tidligere, desværre. Nu vil jeg dog slappe lidt af med noget tv, og få mig noget frokost. Jeg håber i alle der har deltaget, har haft et fantastisk døgn! 

Kærlig hilsen

34 kommentarer :

 1. Velkommen til :)
  Kæresten syntes også lige vi skulle gå en tur da klokken blev 14, så jeg kom også lidt 'bagud' fra start af.

  SvarSlet
  Svar
  1. Men det er jo så også en hyggelig måde at komme "bagude" på :D

   Slet
  2. True. Jeg har efterhånden fundet ud af at jeg får læst mere hvis Kæresten ikke er hjemme til readathon, men det er nu også hyggeligt med pauser og hyggesnak imellem al læsningen :)

   Slet
  3. Jeg får også "mest" ud af readathon, hvis kæresten ikke er hjemme, for i de situationer er det mig der er rigtig god til liiiige at skulle spørge om noget, eller vil snakke om noget andet :p

   Slet
  4. Hehe, ja, jeg tror vi skal forsøge at finde ud af noget sammen næste gang. Jeg har indtil nu kun deltaget i Readathon alene herhjemme (eller sammen med Kæresten), og det kunne være super hyggeligt at læse sammen med nogen. Så kan det også være man kan holde sig vågen længere.

   Slet
  5. Det ville i hvert fald være super hyggeligt! :D Og jeg tror du har ret i at man sikkert kan holde sig vågen i længere tid :)

   Slet
 2. Dejligt at du også er kommet i gang med at læse. Glædelig læsedøgn ti dig:0)

  SvarSlet
 3. Jeg glæder mig til at se, hvad du får læst. God læselyst! :)

  SvarSlet
 4. Dejligt at du også er i gang :') Og Mindy Kaling virker altså bare herlig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg knuselsker hende i The Mindy Project <3

   Slet
  2. Præææcis! SÅ sympatisk og sjov!

   Og jeg håber, at du sover godt! Det er ikke let, når øjnene bliver tunge.

   Slet
  3. Jeg endte med at få sovet over 8 timer.. ups :p Men nu er jeg også rigtig frisk og klar til at få læst en hel masse :D

   Slet
 5. Fedt du også er med på læsningen :) Håber du syntes bedre om Mindys bog end jeg gjorde, som lydbog fungerede den slet ikke for mig

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er godt nok ærgerligt at du havde sådan en dårlig oplevelse med den. Var det Mindy selv der læste op?

   Slet
 6. Uh, den bog har jeg slet ikke stiftet bekendtskab med endnu - glæder mig super meget til at læse din mening om den. Og rigtig god læselyst :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også kun fordi jeg er så stor fan af hendes serie, at jeg er faldet over den :D

   Slet
 7. Jeg elsker Mindy Kaling! Glæder mig til at høre, hvad du synes!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg elsker hende også! Ser du The Mindy Project?? :D Desværre var autobiografien ikke helt så fantastisk som jeg havde håbet, men sådan er det jo næsten ofte med de der essaysamlinger/autobiografier/jegskriverbareligealthvadjegtænkerpå...

   Slet
 8. Fedt at du har fået læst din første bog. Jeg glæder mig til at følge med i resten af dit readathon :-)

  SvarSlet
 9. GOD LÆSELYST!

  Fedt at du allerede har fået læst så meget :D jeg glæder mig til at følge med!

  SvarSlet
  Svar
  1. TAAAAK! :D
   Jeg er glad for du synes jeg har fået læst meget, for det synes jeg slet ikke selv :p

   Slet
  2. Hahaha åh! Tak for et skønt læsedøgn :)

   Slet
 10. Dejligt at du er med! :D
  Det er nærmest som om, at det der med at opdaterer sig på de sociale medier, tager mest tid. :P

  SvarSlet
  Svar
  1. Hahaha det har du helt ret i! Det er virkelig tidskrævende at være opdateret ;)

   Slet
  2. Jeg synes du har nået at læse meget, på trods af din senere start og hvad du selv kalder 'mangel på motivation'. I hvert fald har det været hyggeligt at følge med i dine få opdateringer! :D

   Slet
 11. God læselyst! :-)

  SvarSlet
 12. Det ser ud til, at det går rigtig godt hos dig. Lidt søvn kan virkelig også gøre underværker.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det synes jeg også det gør :) Og søvnen har virkelig hjulpet. Jeg begyndte at se dobbelt, så det var nok et godt tegn på at jeg skulle få sovet lidt :)

   Slet
 13. Jeg synes, at 857 sider er godt klaret! Tillykke med det. :)

  SvarSlet