Om Brevskriveren

Kære læser
Nu vil jeg fortælle lidt om mig selv
Jeg blev født en stormende fredag d. 13 i 1989, men det har ikke sat tonen for resten af mit liv, heldigvis. Tallet 13 har faktisk stor betydning for mig. Foruden at være født d. 13, så er det også blevet mit lykketal (måke for at gøre op for alle de folk der frygter det). Derudover er to af mine søstre også født d. 13, den sidste søster er født d. 3. (so close, but not close enough), og vores mor er født d. 31.... Det omvendte er 13.. Det må betyde noget!

Jeg er aalborgenser (tilflytter), men er oprindelig vejlenser (fraflytter). Grunden til jeg har valgt at slå mig ned i den meget blæsende by, skyldtes at jeg studerede informationsvidenskab og kulturformidling på IVA, hvor jeg blev færdig med min kandidat i september 2015. 
I december 2015 begyndte jeg at arbejde som bibliotekar på Skagens bibliotek, og nogle måneder senere blev jeg også lektør. Bøger fylder derfor rigtig meget i mit liv, både privat og på mit arbejde, men min største drøm lige nu, er at være kattedame igen. Katte matcher bare hyggelæsning virkelig godt. 

Denne blog er skabt for at jeg kan sende breve til alt og alle om lige præcis det jeg går rundt og tænker på, og samtidig spare på portoen. Det betyder at du, kære læser, kan støde på breve til virkelige kød-og-blod mennesker, men også til møbler, dyr, fiktive væsener etc. Størstedelen af brevene bliver adresseret  til forfattere, for jeg læser mange bøger (som i rigtig, rigtig, rigtig mange), og dermed kan de få at vide hvad jeg virkelig synes om deres hårde arbejde.
Normalt er det ulovligt at læse andre folks breve, men jeg gør en undtagelse for jer..

Kærlig hilsen