tirsdag den 25. november 2014

Kære #SORTSUPEREGO - Pæne bøger

Ida og Michella har endnu engang udtrukket et emne til #SORTSUPEREGO, og denne gang blev det pæne bøger. Jeg elsker smukke og pæne bøger, men det er forskelligt hvad jeg synes der gør en bog smuk. Tit er det hvis der er kælet for bogens "indpakning", altså coveret og materialet, men nogle gange kan nostalgi også gøre en bog smuk. 
Førhen betød bogens udseende ikke noget for mig, så længe bogen var billig, var jeg glad, men her de senere år kan jeg mærke at nu vil jeg gerne give ekstra for en bog, hvis den til gengæld er smuk. Billederne viser et udvalg af de bøger jeg har stående på mine hylder, som jeg synes er pæne. Størstedelen skyldes især designet på bogen, men min samling af Det Gyldne Kompas er kommet med fordi de "barnlige" tegninger på forsiden minder mig om min barndom, og får mig til at tænke tilbage til da jeg læste disse bøger for første gang. 
Derudover inkluderer min samling den fine Valentines Day 2014 udgave af P.S. I Love You, mine nye fine Puffin in Bloom udgaver, Alle mine Barnes & Noble Leatherbound Classics og min VMC Designer Collection samling.

Kærlig hilsen

8 kommentarer :

 1. Åh, sikke nogle flotte, flotte bøger! Jeg er vild med hver og en af dem.

  SvarSlet
 2. Svar
  1. Ja det synes jeg også! Er rigtig glade for dem :)

   Slet
 3. Hvor ejer du virkelig nogle smukke bøger. Jeg er især fuldstændig betaget af din udgave af "PS: I love you", den er jo gudesmuk, og for mig virker det virkelig bare som et perfekt cover til bogens indhold :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er bare rigtig smuk! Jeg havde længe ledt efter lige præcis den bog i hardcover, da det er en af de bedste bøger jeg har læst, og så var jeg så heldig at den blev genudgivet i denne smukke udgave :)

   Slet
 4. Smukke, smukke bøger, Louise!

  SvarSlet