tirsdag den 7. oktober 2014

Kære Efterår

Nu begynder de koldere dage og de mørke aftener, og jeg glæder mig. Du har altid været min favoritårstid, fordi du for mig er lig med hygge i alle dens afskygninger. 

Du er lig med varm kakao og varme gifler, på de kolde aftener, hvor man ikke behøves at træde udenfor, men sidde indenfor og kigge ud på den fine sne (krydser fingre!)

Du er lig med hyggesokker, til at sørge for at mine kolde fusser ikke fryser af. Og de skal selvfølgelig være mine rensdyr-sokkker med gummidutter i bunden, så jeg ikke falder nogen steder. 

Du er især lig med fødselsdag for mig. Når du nærmer dig efterårsferien, så nærmer vi også min fødselsdag. I år en fødselsdag der (forhåbentlig) består af firkantede, hårde pakker, som kan få de mørke aftener til at føles lidt længere.

Du er også lig med at læse under dynen, rigtig dykke ned i sengen, samtidig med jeg dykker ned i en fortælling. Og helst med nyvasket sengetøj og nyluftet dyner - den bedste følelse.

Du er også lig med at at se en masse gode film. Bare vælge en af mine mange film, sætte den på, og bare nyde en visuel fortælling de næste par timer. Også helst under dynen og med min kæreste i hånden. 

Du er også lig med Halloween. Den sidste dag i oktober bliver Allehelgensaften fejret med gys, og rundt om i landet står græskarhovederne fremme foran hoveddøre, og lyser op i den mørke aften. 

Kærlig hilsen

12 kommentarer :

 1. Jeg kan se at vi to er meget enige, når det kommer til efterår. Det er præcis alle de ting jeg også elsker, bortset fra fødselsdag ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Efterår er bare den bedste årstid, basta! ;)

   Slet
 2. Jeg er egentlig ikke helt så begejstret for selve årstiden efterår - nok mest pga. kulden. Men jeg elsker alle de smukke farver, som efteråret skaber, og jeg elsker hyggen! Der er bare ikke noget hyggeligere end at sidde under et varmt tæppe/dyne og læse, mens man drikker en varm kop te/kakao, og regnen trommer på ruden :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Efterårsfarverne er virkelig også noget af det smukkeste. Og kulden har jeg egentlig ikke så meget imod, mest fordi jeg så kan gå rundt med tykke, dejlige, bløde sweatere. Det elsker jeg :p

   Slet
 3. Ih, sikke et hyggeligt indlæg. I dag er det da også rigtigt efterår! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe ja det er det, bare den "forkerte" slags med masser af regn :p

   Slet
 4. Åh, efterår. Så smukt, så hyggeligt, så hjemligt. Du fanger det så fint i dette indlæg :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have! :D Efterår er bare noget af det bedste.

   Slet
 5. Skønt indlæg - du har fuldstændig fanget den efterårsstemning, som jeg holder rigtig meget af. Tak! :)

  SvarSlet
 6. Elsker efterår, så har man en god undskyldning for at begrave sig i bøger - man kan jo ikke lave andet i det vejr;)

  SvarSlet