fredag den 2. januar 2015

Kære Opsamlingsliste - December

Månedens læste bøger:

Antal sider læst:

3125 sider. Ikke lige så meget som de sidste par måneder, men jeg er stadig rigtig godt tilfreds.

Månedens favorit:
Jeg vidste ikke helt hvad jeg skulle forvente af Der bor Hollywoodstjerner på vejen, andet end at den havde et virkelig smukt cover. Heldigvis var indholdet lige så smukt. En lille, men rigtig god bog.

Månedens overraskelse:
Efter at have læst den første bog i I Hunt Killers, som jeg egentlig ikke var helt oppe at køre over, så var mine forventninger meget lave til næste bog i serien. Game viste sig dog at være en rigtig god bog, jeg var fanget hele vejen igennem, og glæder mig nu til at læse næste bog i serien. Derudover blev jeg glædeligt overrasket over de mange nye, gode tilføjelser der er kommet inde på Mofibo den sidste tid, hvilket også har gjort at jeg har fået læst 3 bøger på min smartphone i juleferien, bl.a. Der bor Hollywoodstjerner på vejen, Stoner og en genlæsning af 7.a. I øjeblikket er min min online læseliste på Mofibo uendelige lang, og næste bog jeg skal begynde på er Kate Atkinsons Liv efter Liv.

Månedens skuffelse:
Jeg havde glædet mig meget til at skulle læse Jellicoe Road, og havde gemt den specifikt til juleferien. Desværre blev jeg dybt skuffet. Jeg følte ikke at beskrivelsen af bogens handling var fyldestgørende, så derfor var første halvdel af bogen bare fyld i mine øjne.

Månedens bedste første sætning:


"Hun havde skreget, men hun havde ikke grædt" - Barry Lyga: Game

"Marley was dead: To begin with. There is no doubt whatever about that" - Charles Dickens: A Christmas Carol

"Det tog min far et hundrede og toogtredive minutter at dø. Jeg talte" - Melina Marchetta: Jellicoe Road

"Siden angrebene har solnedgangene ironisk nok været blændende smukke" - Susan Ee: Englefald

Mest forventede læseoplevelse i februar:

Jeg glæder mig SÅ meget til at blive færdig med The Count Of Monte Cristo. Jeg begyndte på den tykke bog i start december, og lige nu er jeg kun ca. halvvejs. Derudover har jeg en masse nyere bøger der venter på mig på biblioteket, og jeg glæder mig især til at læse J.K. Rowlings nyeste krimi Silkeormen og En mand der hedder Ove, som jeg kun har hørt rosende ord om. 

Opsummering:
Min december har især været præget af opgaveskrivning og mit mål om at få læst The Count of Monte Cristo. Derfor har jeg ikke fået læst ret meget, både fordi jeg ikke har haft særlig meget tid, men også fordi at Greven er meget tung og derfor fik jeg kun læst et par sider her og et par sider der. Da jeg tog hjem på juleferien valgte jeg dog at lægge opgaven og Greven til side, hvilket gav mig masser af tid til at læse andre bøger, og jeg nåede da også at læse 6 bøger på lidt over den uge jeg var hjemme ved mine forældre.

Kærlig hilsen

4 kommentarer :

 1. The count of Monte Cristo står også og venter på min liste i år!:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er virkelig en tung bog, synes jeg! Men jeg er spændt på at høre hvad du synes om den :)

   Slet
 2. Åh, "En mand der hedder Ove" skal du virkelig glæde dig til! Forresten lyder det som om, det var en rigtig god idé, at sætte Greven og opgaveskrivning lidt på pause og holde noget juleferie :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig rigtig meget til den! Har kun hørt rosende ord om den. Jeg håber mine forventninger bliver indfriet :)
   Jaa, jeg havde i hvert fald brug for at holde noget ferie, så jeg kunne nyde julen lidt :)

   Slet