tirsdag den 1. september 2015

Kære Opsamlingsliste - August

Månedens læste bøger

Månedens favorit
Denne måned har "kun" budt på én bog, som jeg syntes var så fantastisk at den fortjente 5 stjerner. Det er selvfølgelig R.J. Palacios Wonder jeg taler om (og som jeg synes jeg taler om hele tiden). En virkelig hjertevarm fortælling, som både fik mig til at grine og græde. Lige nu har jeg en konkurrence kørende, hvor en heldig person kan vinde sit eget eksempar af Wonder, før dens officielle udgivelsesdato. Konkurrencen findes lige her

Månedens overraskelse 
Jeg var egentlig lidt negativ stemt overfor Matson's Since You've Been Gone, men da jeg fandt den på Ereolen Global (hvilket i høj grad kan anbefales), så valgte jeg alligevel at låne den, og det er jeg utrolig glad for. En sødere sommerbog har jeg ikke læst længe, og jeg blev simpelthen så glad af at læse den. En bog jeg dog i stedet for havde glædet mig meget til at læse, var Haddon's Den mystiske sag om hunden i natten, men ihh hvor skuffede den mig uendelig meget. Jeg havde egentlig hørt meget godt om den, og den er ofte på lister over bøger man bare "SKAL" læse, men for mig fungerede den bare ikke. 

Månedens skuffelse
Endnu en bog jeg lånte på Ereolen Global, var Maas' A Court of Thorns and Roses. Jeg havde i et godt stykke tid hørt en masse mennesker rose den, så jeg tænkte at jeg skulle se hvad all the fuss was about. Allerede fra starten kunne jeg mærke at den ikke blev min favoritbog, men jo mere jeg læste, jo mere frustreret blev jeg, og jeg valgte at DNF den. Hvorfor, kan læses her

Mest forventede læseoplevelse i september
Jeg har så mange bøger der ligger og venter på at jeg skal få dem læst, fordi jeg endnu engang ikke kan styre mig, når jeg ser en spændende bog på arbejde.En af disse bøger er bl.a. Night Film af Marisha Pessl, som der blev overeksponeret på forskellige bogglade menneskers Instagram. Derudover har jeg planlagt at skulle læse bog 2-4 i Kenneth Bøgh Andersens Den Store Djævlekrig-serie, så jeg kan være klar til at bog 5 udkommer i midten af september. Jeg læste Djævelens Lærling tilbage til sidste Readathon, og det var en meget positiv læseoplevelse.

Opsummering af august
August har budt på masser af fritid, hvilket kan ses på mængden af bøger jeg har læst denne måned, som især er blevet påvirket af alle de bøger jeg har lånt på biblioteket. Faktisk er kun 5 af bøgerne mine egne, hvoraf jeg har lånt resten. August har også budt på fælleslæsning af Jane Austens Pride and Prejudice, i anledningen af Lovebooks nye, fine, danske udgave. 

Kærlig hilsen


6 kommentarer :

 1. Jesus du har fået læst mange bøger, du må godt nok have haft meget fritid ;)
  Jeg blev lige færdig med Fingersmith i går aftes og ved stadig ikke helt hvad jeg skal syntes om den.
  Til gengæld er jeg spændt på at høre hvad du syntes om Pride & Prejudice! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg skulle jo i høj grad nyde friheden af at have afleveret speciale :p
   Ja Fingersmith var heller ikke helt som forventet, men glæder mig til at diskutere den med dig :)

   Slet
 2. Åh, jeg gad så godt læse 'Fingersmith'. Den virker helt fantastisk :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var i hvert fald en gennemført historie. Jeg glæder mig til at få skrevet min anmeldelse af den :)

   Slet
 3. Jeg er ikke særlig vild med "Heidi" men hold op hvor er det en smuk udgave du har. <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes det var en sød historie, men så heller ikke mere end det. Men Puffin in Bloom er en smuk serie :D

   Slet