tirsdag den 22. september 2015

Kære Kenneth Bøgh Andersen (Den forkerte død)

Med Den forkerte død fortsætter du historien om Filips eventyr i Helvede, og med denne tredje bog i Den store djævlekrig blev jeg endnu engang godt underholdt, og det dystre plot der begynder at præge historien, klæder fortællingen rigtig godt.

Ved et hændeligt uheld bliver Filip skyld i at en dreng dør. For at rette op på dette, vælger Filip at rejse retur til Helvede, for at hente drengen tilbage til livet. Helvede har dog ændret sig meget siden sidst Filip var på besøg, da Lucifers valg om at gøre alle djævle dødelige, har skabt røre. Udenfor Helvede bliver der plottet om at skabe en hær, der skal overtage magten fra Djævelen, anført af en gammel kending – og Filips største fjende. Foruden at finde sin døde skolekammerat, vil Filip nu også hjælpe Lucifer i det der vil være optakten til den største magtkamp i Helvede, men heldigvis har Filip en masse venner der kan hjælpe, inklusiv hundjævlen Satina.

Det var virkelig skønt at vende tilbage til Helvede med Filip, dog var det tydeligt at se at du ikke bare bygger dine bøger efter helt samme skabelon, men faktisk lader der være plads til udvikling, både i plottet og i karaktererne, mest især hos Filip. Filip er ikke bare en statisk karakter, for du lader læseren følge hans udvikling hen mod at blive ældre og mere moden, og det er forfriskende. Også plottet udvikler sig, og som nævnt tidligere klæder det bogen at temaerne bliver mere dystre og mørke – det kan ikke kun være lutter lagkage i Helvede. Og med den lille afstikker op til Himlen, hvor vi møder en meget elsket offentlig person, var jo en skøn detalje.

Det var tydeligt at mærke at du med denne tredje bog bygger op til den store djævlekrig, som højst sandsynlig vil eskalere i Ondskabens engel. En krig jeg både glæder og frygter at følge med i. At slutte med sådan en stor cliffhanger som du gør i denne bog, er jo næsten for ondt, så jeg vil helt sikkert anbefale andre om at have næste bog i serien parat, for det er umuligt ikke at have lyst til at læse videre lige med det samme.

Kærlig hilsen

Kenneth Bøgh Andersen: Den forkerte død (Den store djævlekrig #3). Høst & Søn. 4/5

1 kommentar :

  1. Hej, jeg hedder "Inger Pedersen" Jeg er fra Danmark. Jeg var gift i 9 år med Oscar. Ting begyndte at blive grimt, og vi havde kampe og argumenter næsten hver gang på grund af min manglende evne til at føde ham et barn. Min mand pludselig begyndte at sove ude og give forskellige undskyldninger for, hvorfor han ikke kan komme hjem. Han begyndte at have anliggender med andre kvinder uden for at overveje, hvordan jeg vil have det.

    Hele min verden blev knust, og det ser ud til, at jeg mistede den eneste person, jeg nogensinde virkelig har elsket. Oscar var min bedste ven, min soulmate, min Superhelt og min hjerteslag, men han ser ikke længere noget godt i mig. Det blev værre på et tidspunkt, at han anmodede om skilsmisse ... Jeg prøvede mit bedste for at få ham til at skifte mening og blive hos mig, men al indsats var nytteløs. Jeg bønfaldt og prøvede alt, men stadig, intet virkede.

    Gennembruddet kom, da nogen introducerede mig for denne vidunderlige, store stavebeslag, der til sidst hjalp mig med ... Jeg har aldrig været tilhænger af ting som dette, men besluttede bare at prøve modvilligt, fordi jeg var desperat og havde intet valg ... Han holdt specielle bønner og brugte rødder og urter ... Inden for 2 dage ringede han til mig og var ked af alt det følelsesmæssige traume, han havde forårsaget mig, han flyttede tilbage til huset, og vi fortsætter med at leve lykkeligt. hvad et vidunderligt mirakel Baba Egbe gjorde for mig og min familie. Den gode nyhed er Oscar, og jeg er nu tilbage sammen og lever lykkeligt, og vi er blevet velsignet med tre børn, to drenge og en dejlig pige efter 9 år med barnløshed. Han hjalp mig også med at løse mit gigtproblem, som jeg har beskæftiget mig med i årevis

    Jeg har introduceret ham for en masse par med problemer overalt i verden, og de har haft gode nyheder ... Jeg er overbevist om, at nogen derude har brug for hans hjælp. For hurtig hjælp af enhver art, kontakt Baba Egbe nu via hans e-mail: babaegbetemple@gmail.com eller WhatsApp ham på +2347013499818

    SvarSlet