søndag den 27. september 2015

Kære #Bogbloggertræf2015Lørdag d. 26. september kl. 12 blev årets Bogbloggertræf 2015 i Aalborg afholdt. Jeg har glæder mig rigtig længe, faktisk lige siden sidste års Bogbloggertræf, og det var både en spændt, og lidt nervøs, Louise der troppede op. Igen i år var der virkelig blevet gjort noget ud af borddækningen, og igen i år blev vi modtaget med en lille bookiebag, denne gang fra Tellerup, og så lå der også en overraskelsespakke midt på bordene. I dem lå den hemmelige gæsts bog, nemlig Nadia Plesners Simple Living fra Lindhardt og Ringhof, og imens vi alle gik ombord i den lækre mad, begyndte Nadia at fortælle om hendes kamp med det store modehus Louis Vuitton, og om hendes kamp for at hjælpe folk i nød. Et oplæg så interessant og rørende, at jeg glæder mig til at dykke dybere ned i historien, når jeg får læst bogen. Og så var Nadia også så sød at signere alle vores nye fine bøger. 

Rikki fra forlaget Dreamlitt kom også forbi med en ordentlig bunke bøger, frisk fra tryk! Det var nemlig Brandon Sandersons Stålhjerte og den helt nye fortsættelse Ildkamp, som jeg personligt har glædet mig ekstremt meget til at læse. 
Efter maden, Nadias oplæg og Rikkis boggaveoverraskelse, var der lidt tid til noget hyggesnak, inden vi alle skiftede pladser, og det var kagetid. Og sikke nogle gode kager! Imens fortalte forfatter Carina Evytt lidt om hendes forfatterskab, og de genreskift hun har haft i løbet af de mange sidste år. Efter det oplæg signede Carina også alle vores bøger, for Tellerup havde været så søde at give os alle en bog eller to af Carinas, som lå i vores første bookiebag. 

Det var et tætpakket program i år, men der var stadig plads til lidt debat omkring blogging, anmeldelser og bloggeretik. Det var interessant at høre andre bloggeres holdninger og synspunkter til diverse spørgsmål, og det gav meget til eftertanke. 
Til allersidst kom en "gammel" bekendt forbi, nemlig Gitte fra Boghylden, og hun ankom med en ordentlig bunke balloner. I anledningen af arrangementet Vild med ORD i Århus, udloddede Gitte partoutbilletter til én heldig vinder, hvilket var den person der havde den helt rigtige ballon. Så der blev der koncentreret hårdt og længe på ikke at larme for meget med at springe ballonerne. 

Foruden alle de første fine boggaver, så blev vi også forkælet ind imellem indslagene. Bl.a. fik vi alle et fint net af Gyldendal, hvori den nye bog Red Rising - Rød Opstand lå i, og så var der også fine konkurrencegevinster, hvor man kunne vinde bøger, plakater, arrangementbilletter og et gavekort på 500,- til Saxo.dk. Til allersidst fik vi også en ordentlig boookiebag! Et par virkelig tunge muleposer med masser af bøger og merchandise. Simpelthen så overvældende!. 

Det var en fantastisk eftermiddag i bøgernes tegn, og jeg er så imponeret over at arrangørerne har kunne stable sådan et godt arrangement op.
Stor tak til Irene, Simone, Karin og Rikke A, for deres hårde arbejde. I overgik virkelig jer selv! 


Med til Bogbloggertræf 2015 var følgende bogbloggere:

Kærlig hilsen

16 kommentarer :

 1. Tak for sidst - det var godt at møde dig :-)

  SvarSlet
 2. Det lyder virkelig til at have været en god dag, og et imponerende arrangement :) jeg håber, at jeg har mulighed for at komme med næste år, for det ser så hyggeligt ud :)

  Jeg har iøvrigt nomineret dig til The Sunshine Blogger Award, hvis du har lyst til at lege med :)
  http://readingraindrops.blogspot.dk/2015/09/the-sunshine-blogger-award.html

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg håber du kan komme med næste år! :D

   Tak for nomineringen. Det skal jeg da lige have tjekket ud

   Slet
 3. Jeg håber at du havde en herlig dag! Det havde jeg i hvert fald :)

  SvarSlet
 4. Åh, tusind tak for en skøn dag! Det var hyggeligt at tale (superkort) med dig igen. Åh, hvis bare der var mere tid, altså!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja arrangementet måtte godt have varet et par timer længere... Ihh der var så mange jeg slet ikke nåede at få snakket med :)

   Slet
 5. Jeg var godt ør i hovedet efterfølgende, men nøj hvor var det altså bare en fin dag! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg var også helt træt bagefter, men det var det hele værd!

   Slet
 6. Det lyder næsten for skarnagtigt at sige dagen var for kort, for vi tilbragte jo det meste af dagen sammen, men når der er så mange mennesker, så når man bare ikke at snakke med alle.
  Derfor er jeg også så glad for det lille netværk vi har samlet her i Aalborg, så man kan nå at catche up med dem man ikke nåede i lørdags. :)

  SvarSlet
 7. Tak for sidst. Det var super hyggeligt lige at snakke med dig, selvom det selvfølgelig var alt for kort. :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak! Og tak for et rigtig godt arrangement! :D

   Slet
 8. Sikke nogle gode billeder! :-) Det var virkelig en skøn dag!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have :) Og det har du helt ret i. Det var hyggeligt at få snakket (kort) med dig :)

   Slet