søndag den 7. juni 2015

Kære Bogbyttemarked


I går, lørdag d. 6. juni, mødte jeg op til Aalborgs første Bogbyttemarked. Michelle fra bloggen The Small Wonders of Life havde lagt et godt stykke arbejde i at planlægge og udføre Bogbyttemarkedet, hvor enhver havde mulighed for at møde op i Bog & Idé på Nytorv, og aflevere bøger som man ikke længere havde interesse i, hvor man så fik et lod for hver bog, der kunne bruges på at komme hjem med nye (gamle) bøger. 
Jeg synes det er et rigtig godt initiativ, og jeg medbragte selv 6 bøger og fik 6 lodder. Jeg endte dog med at komme hjem med 8 bøger i stedet, hvilket også var muligt, da man gerne måtte tage flere bøger med hjem end man havde lodder; så kostede bøgerne bare 20 kr. stykket.

Michelle havde også lavet de fineste cupcakes, som blev solgt til 5 kr. stykket, og ved køb af cupcakes, var man også med i opløbet om at vinde én af de 5 goodiebags som Plusbog.dk havde været så søde at sponsorere. Jeg var den ene af de fem heldige, og jeg kom så yderligere hjem med et fint net, bogmærke, keyhanger og lidt slik. 

Ovenover ses 7 af de bøger jeg kom hjem med (den sidste bog var til min kæreste), og de fleste af dem var faktisk bøger jeg længe havde overvejet at læse. Det er sandt hvad "de" siger; En mands affald, er en anden mands guld. 
Jeg skal helt sikkert deltage igen næste gang Bogbyttemarked bliver afholdt, og så sørger jeg lige for at skrabe endnu flere bøger sammen, så jeg har flere lodder at gøre brug af. 

Kærlig hilsen

8 kommentarer :

 1. Jeg syntes det var så fint at du kom hjem med flere bøger end du havde med. Det er sådan det skal være! ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe ja, så var det i hvert fald det lidt mindre bøger du skulle slæbe med hjem :p

   Slet
 2. Ej, hvor fik du virkelig snuppet nogle gode bøger :D

  Jeg ville selv meget gerne have haft fingre i både "Who done it?" og "Forgive Me, Leonard Peacock", men man kan jo ikke altid få, hvad man vil have ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også overrasket over hvor mange gode bøger der blev byttet væk. Jeg var virkelig heldig ;)

   Slet
 3. Hvor lyder det altså bare som et fantastisk arrangement! Og sejt at du fandt så mange fine bøger. Jeg husker i hvert fald 'A Novel Bookstore' som værende meget interessant :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var simpelthen også et fantastisk arrangement, og en god mulighed for at tilføje nye bøger til samlingen :)

   Slet
 4. Ja, det var et fint arrangement og hyggeligt at snakke med dig. Jeg er helt sikkert også med næste gang der er sådan et arrangement :) For som du skriver er det dejligt at andre kan have glæde af de bøger, man ikke selv gider længere.

  SvarSlet
  Svar
  1. I lige måde! Og så ses vi jo i hvert fald næste gang ;)

   Slet