torsdag den 21. april 2016

Kære Readathon #7 (Læsebunken)

Det er blevet april, det er blevet forår, og det betyder at det er blevet tid til endnu en omgang Deweys Readathon. Denne gang kom Readathon'et lidt bag på mig. Jeg var godt klar over at det snart var tid til at afsætte 24 timer til at læse, men lige pludselig var der kun et par uger til startskuddet, og jeg følte mig slet ikke forberedt nok. Så da jeg kunne begynde at mærke "presset", satte jeg mig for endelig at sammensætte den perfekte bunke bøger fra mine bogreoler, som skal underholde mig i løbet af det døgn, hvor jeg prøver at få læst så meget som muligt. 

Bunken består igen af varierende genrer, der spænder fra YA, krimi og fantasy, og jeg glæder mig virkelig til at kunne fordybe mig i disse bøger, der har stået ulæste på mine reoler i kortere eller længere tid. Indtil videre har jeg ikke besluttet mig for en endegyldig læserækkefølge, men tænker at jeg lader mit humør vælge, når vi når til lørdag d. 23. april kl. 14:00. 

Ligesom de to sidste gange har jeg tænkt mig at lave et blogindlæg, som jeg opdaterer løbende i de 24 timer jeg læser, og jeg har også tænkt mig at holde mig opdateret på hvordan det går alle de andre danske bogbloggere, igennem vores fælles læseeventyr. Derudover opdaterer jeg også min instagram og twitter med mine læseoplevelser, selvfølgelig under hashtagget #readathon og #readathondk. 

Mit indlæg under tidligere års readathon kan læses her, her og her

Kærlig hilsen
 

7 kommentarer :

 1. Jeg glæder mig til at følge dig! Spændende bunke btw, jeg vil virkelig også gerne læse "The Gracekeepers" snart :)

  SvarSlet
 2. Sikke en fin bunke du har valgt til forårets readathon. Jeg elsker Agatha Christies kirmier! Ser frem til at følge med hos dig :0)

  SvarSlet
 3. Det ligner en god bunke :) vi læses ved i weekenden!

  SvarSlet
 4. Jeg glæder mig til at følge med i dit læsedøgn :-)

  SvarSlet
 5. God, varieret blanding af bøger! Ser frem til at følge dig :-)


  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
 6. Glæd dig til Gracekeepers, den er så forførende at jeg tror den er et perfekt valg til readathon for den er svær at ligge fra sig igen. :)

  SvarSlet
 7. Sikke en skøn læsestak til årets bedste læselørdag! Jeg glæder mig meget til at følge med hos dig :)

  SvarSlet