tirsdag den 19. april 2016

Kære Brødrene Løvehjerte - #LøveBrødreneRejser

I starten af april spurgte Simone fra Boghjørnet om jeg kunne tænke mig at have jer på besøg, som del af jeres rejse blandt bogbloggere og bookstagrammers, og selvfølgelig sagde jeg ja. Jeg har ikke før stiftet bekendtskab med jer eller med jeres historie, selvom det næsten kan føles sådan. 

For mange mennesker har vokset op med jeres historie om jeres tætte forhold og jeres oplevelser i efterverdenen Nangijala, men under læsningen opdagede jeg, at jeg ikke var en af disse mennesker, og derfor var det som at træde ind i en helt ny verden sammen med jer. Samtidig fik jeg også lov til at "forskønne" jeres lille rejsende bog, ved at tegne og male, og komme med små kommentarer, hvilket var en sjov oplevelse. Jeg er ellers en type der aldrig kunne finde på end ikke at understrege ord i mine bøger, så derfor krævede det en del overvindelse at få mig selv til at begynde at tilføje til jeres historie. Jeg er dog glad for at jeg alligevel kunne få mig til det, for jeg er sikker på at Simone bliver glad for de tilføjelser jeg, og andre, har givet, og kommer til at give jeres bog. 

Nu har I været på besøg hos mig i ca. 3 uger, og det er på tide at I kommer ud og giver glæde til endnu en person, så jeg håber at der er nogen der læser dette, der ønsker at få besøg at et par søde brødre, og være med til at give jer en oplevelse ud over det sædvanlige det næste år, under hashtag #LøveBrødreneRejser, så Simone, jeg og alle andre vil kunne følge jeres rejse rundt omkring i landet.

Kærlig hilsen
 

4 kommentarer :

 1. Det er en så god ide!
  Bogen må meget gerne finde vejen til Fredericia :)

  -ajnat.dk

  SvarSlet
 2. Den må da gerne rejse mod Sorø :)

  SvarSlet
 3. Den må også meget gerne besøge mig <3

  SvarSlet
 4. Hvor ser den allerede fin ud! Jeg er så glad for, du havde lyst til at være bogens første stop på dens rejse :)

  SvarSlet