tirsdag den 25. august 2015

Kære Læsere - Konkurrence #2

I august måned læste og anmeldte jeg en helt fantastisk bog. En bog der både fik mig til at grine og gav mig tårer i øjnene. En bog som en af mine kære læsere nu har mulighed for at vinde. 

Det er selvfølgelig bogen Wonder af R.J. Palacio jeg taler om. Jeg kunne simpelthen ikke undgå at holde af Auggie, hvilket jeg har skrevet et brev om her, og jeg vil nu glæde en heldig vinder med også at opleve Auggie og hans smittende livsglæde, som Alvilda har været så søde at sponsorere. 

For at deltage i konkurrencen om at vinde Wonder, er der nogle krav der skal opfyldes:

 • Du skal følge min blog med Bloglovin, da det er en konkurrence for mine faste læsere. 
 •  Du skal lægge en kommentar til dette indlæg hvor du skriver den bedste bog du har læst i august, og husk at skrive din mailadresse, så jeg kan kontakte den heldige vinder.

Derudover vil det være skønt hvis du ville følge Alvilda på deres Facebook side lige her og følge mig på Instagram her, hvor jeg lægger bogrelaterede billeder ud (det er dog ikke et krav).

Vinderen vil blive trukket d. 17. september, og vil derfor modtage bogen før dens officielle udgivelse, som er d. 9. oktober. En fantastisk mulighed for at læse Wonder før din nabo, og tro mig, det er en bog man ønsker at læse.

Kærlig hilsen
 

10 kommentarer :

 1. Jeg tror den bedste bog jeg har læst i august, må være billedbogen "Da foråret forsvandt" af Tore Leifer. Det er en jeg har fået til lektørudtalelse, og den er simpelthen bare så fin - både historien og illustrationerne.

  Min mail: line_dalbro_schaumann@hotmail.com

  SvarSlet
 2. Den bedste bog jeg har læst i august er "Niels Lyhne" og J.P. Jacobsen. Den er virkelig smuk skrevet og indholdsmæssig er den også i top. Den gav mig virkelig lysten til at tage fat i alle dansktimernes støvede klassikere. Du kan læse min anmeldelse af den her:
  http://litteraturlyst.blogspot.dk/2015/08/niels-lyhne-af-j-p-jacobsen.html

  SvarSlet
 3. Den bedste bog jeg har læst i august må være Harry Potter og Flammernes Pokal. Jeg er nemlig ved at genlæse hele Harry Potter-serien, og da jeg nu er i gang med Harry Potter og Fønixordenen, er jeg ved at være sikker på, at fireren er min yndlings Harry Potter. Jeg er vild med Trekampsturneringen, og jeg kan også godt lide, at historien ikke er blevet så alvorligt endnu.

  offentliganna@gmail.com

  SvarSlet
 4. Den bedste bog i august, og måske for hele året - i hvert får den en top placering! - er I Capture the Castle. Den er så skøn og elskelig :-)

  benteskou (a) gmail.com

  SvarSlet
 5. Åh - den bedste bog må være "Harry Potter og Dødsregalierne". Jeg har nu, for første gang, læst Harry Potter-serien, og det er helt sørgeligt (men alligevel på en god måde) at serien nu er slut!

  carolinethomassen@gmail.com

  /www.mitbogunivers.blogspot.com

  SvarSlet
 6. Sikke en lækker Konkurrence, jeg har hørt en masse om den her bog, så jeg krydser finger for at jeg bliver den heldige vinder. Min bedste læse oplevelse i August er Hvor intet bryder vinden af Leonora Christina Skov. Jeg synes at den havde et spændende plot, med nogle interessante personer. Det er vores første bog i min bogklub. Så det bliver sjovt at se, hvad de andre synes om den.

  Jeg følger dig allerede på Bloglovin.

  - Marie // mabrsa@live.dk // https://laesehestendks.wordpress.com/

  SvarSlet
 7. Det er svært at vælge men i hvert fald en af mine bedste august bøger er Hvis Jeg Bliver af Gayle Forman :)

  boroughofbooks@gmail.com

  SvarSlet
 8. Den bedste bog jeg har læst i august, må være "Lad ulvene komme" som bare var helt igennem fantastisk! Jeg havde ikke så høje forventninger til den, så blev virkelig overrasket! Vidunderlig fortælling som alle bør læse <3

  //Luna (www.lunaskaffekrog.blogspot.dk)

  Lunalarsen88@gmail.com

  SvarSlet
 9. Ih, sikke en fin bog!
  Den bedste bog jeg læste i august var klart 'The Handmaid's Tale' af Margaret Atwood! Fantastisk bog :-)

  SvarSlet
 10. Min mail : caromani@email.dk .. Den sidste bog jeg har læst er en kogebog :) så det ville være fedt at læse en bog der rigtig "fanger " :)

  SvarSlet