tirsdag den 1. juli 2014

Kære Sommer

Nu er juni måned forbi, hvilket for mig betyder det er slut med skole for denne gang, og der er mindre arbejdsdage for mig.
Derfor kan jeg rigtig nyde alt det fantastiske du bringer med dig de næste par måneder.

Med din fremkomst betyder det at:Jeg kan nyde de smukkeste blomster i et fantastisk lys, som varer i længere tid (lyset altså, ikke blomsterne)

Drikke hjemmelavet iskaffe, baseret på den opskrift Emily Salomon har delt. Jeg kan ikke udholde varme drikke på varme dage.

jeg kan fremvise lakerede negle på de lange tæer, mens jeg går i badesandaler offentligt, hvilket modefolk nu siger er helt ok 
(min kæreste er dog stærkt uenig i den påstand - mænd og mode, tsk tsk)


Jeg kan gå i mine yndlingssolbriller (aka. de billigste hjertesolbriller fra Ebay) som altid vil være et hit i mine øjne, høhø.

Kærlig hilsen

4 kommentarer :

 1. Sommer er lykke. Ægte lykke. Og jeg elsker alle de ting, du fremhæver her: især bringer de prikkede tånegle og solbrillehjerterne jubel frem.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er som om at sommeren altid lige får hævet ens humør ekstra meget. Og prikkede tånegle og solbrillerne er også med til at gøre mig glad :D

   Slet
 2. Hjemmelavet iskaffe er bare bedst, især lavet med cafe noir's hasselnødde-neskaffe - yum!

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh, jeg har nu aldrig prøvet at lave det med neskaffe, kun med kaffe-ekstrakt. Men hasselnødde-kaffe lyder nu også rigtig godt!

   Slet