onsdag den 30. juli 2014

Kære Bogreol – Nye Tilføjelser i Juni/Juli
Det har været nogle indbringende måneder for dig, må jeg nok sige. Når bøgerne er stablet sådan op ovenpå hinanden, kan jeg næsten få helt dårligt samvittighed over hvor meget jeg har købt den seneste tid. Meget af det har dog været tilbud og Slå-til-inden-de-bliver-udsolgt bøger. Og så er der ikke noget at gøre, så må jeg jo slå til og købe.
Dine tilføjelser er:

Kate Morton: The House at Riverton – Efter at have læst en god anmeldelse af en af Kate Mortons bøger på Rikkes blog, så blev jeg nødt til at købe denne bog, da en medstuderende solgte ud af sine bøger til 10 kr. stk., og denne var iblandt. Jeg glæder mig til at blive præsenteret for hendes forfatterskab.

Gabriel García Márquez: Love in the Time of Cholera & One Hundred Years of Solitude – Jeg har længe gerne læse noget af Márquez, og de to største af hans værker må jo nok være disse. Jeg kunne ikke dy mig fra at købe dem, da jeg fandt disse smukke udgaver fra Penguin Modern Classics og jeg samtidig havde en rabatkode til Wordery.com.

Rainbow Rowell: Fangirl – Jeg var stor fan af Eleanor & Park, så da jeg kunne vælge en (billig) bog, som min kæreste ville give mig som tak for hjælpen med at rette eksamensopgave, så faldt valget på Fangirl. Jeg har allerede læst den, og var meget glad for den. (brev her)

Jenny Han: The Summer I Turned Pretty Complete Series – Jeg så denne fine, men dog utrolig tykke, bog hos Simone, så da Saxo.dk havde tilbud, og jeg kunne klikke den hjem til omkring 100 kr inkl. fragt, så blev jeg nødt til at slå til. Jeg har også allerede læst den, selv med de 800+ sider, så er det en hurtiglæst bog. (brev om 1. bog her)

Muriel Spark: A Far Cry From Kensington – Den ene VMC Designer Collection jeg har købt i denne omgang. Jeg er svært begejstret for denne smukke serie, og efter de seneste to måneder er jeg nu oppe på 6 bøger i alt. Dette var også en Slå-til-nu bog, da den stort set er udsolgt de fleste steder, så formåede jeg alligevel at støve et eksemplar op hos en forhandler igennem Play.com, hvilket var heldigt, for det var også deres sidste eksemplar. Derudover var den billigere end VMC Designer Collection bøgerne normalt er; tror jeg gav omkring 80-90 kr. KUP!

Daphne Du Maurier: Rebecca – Endnu en VMC Designer Collection bog. Jeg har længe haft øjne efter denne bog, lige siden før den blev udsolgt fra forlaget første gang. For ikke ret lang tid siden blev den gentrykt og det har kriblet i mine fingre for at købe den, men til en pris på ca. 150 kr fra Bookdepository.co.uk, så har jeg dog ventet på den blev billigere. Heldigt for mig fandt jeg den (også) på Wordery.com til ca. 120 kr., hvilket også var deres sidste eksemplar, men jeg tror dog de får et nyt lager hjem på et tidspunkt. Jeg glæder mig uendelig meget til at komme i gang med den, da der er så mange bogbloggere der taler godt om den.

Jesse Andrews: Me and Earl and the Dying Girl – Dette er endnu en bog fra Saxo.dk's udsalg, hvor jeg var nede og betale ca. 50 kr. inkl. fragt. Det har dog bagefter vist sig at den ikke var pengene værd. Jeg har læst den og jeg var ikke en fan, så det er nok en der snart bliver byttet igen. (brev kommer snarest)

Carl-Johan Vallgren: Skyggedrengen – En ny svensker-krimi, som jeg virkelig var positivt overrasket over. Jeg skal i hvert fald have læst de kommende bøger i serien. (brev kommer snarest)
Anmeldereksemplar fra Modtryk, modtaget igennem Bogrummet.dk

J.K. Rowling: Harry Potter og De Vises Sten – Den her bog kræver vist ingen præsentation, men du undrer dig nok over hvorfor jeg har købt den, når jeg nu allerede havde den stående på din hylde. For et stykke tid siden besluttede jeg mig for at jeg ville eje alle HP bøgerne i hardback, da jeg bedst kan lide hardback. Jeg havde i forvejen bog 2 og 3 i hardback, så jeg vil lige så stille få byttet mine paperbacks ud med (brugte) hardbacks, og jeg kunne jo så velsagtens starte med bog 1.


Det var en stor bunke synes jeg, men den bliver nok knap så stor de næste par måneder. Eller, hvem ved? Jeg skal jo lige en smut til London i midt august, så det kan jo være jeg kommer hjem med lidt ekstra til dig, ligesom jeg også har en bestilling i restordre jeg venter på, og en bog jeg har haft i planerne at købe i lang tid.
Jeg håber du kan holde til den ekstra vægt.

Kærlig hilsen

8 kommentarer :

 1. Jeg har virkelig købt alt for mange bøger denne sommer, så jeg har sat mig selv på lidt af et købestop frem til september. Simpelthen for at få læst nogle af alle de ulæste og få ryddet ud i hvad der skal blive herhjemme og hvad der skal gives videre til andre læsere. Desuden har jeg et hav af bøger på vej hjem til mig fra flere forskellige steder fra, så NU må jeg vist lige tage en slapper. :P

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kender jeg alt for godt til. Jeg havde sagt til mig selv at denne sommer skulle jeg komme igennem alle mine ulæste bøger (var vist på omkring 25 stykker), men fordi jeg har kommet til at købe så mange nye bøger (ups), så ændrede jeg det til at jeg skal komme ned under 10 ulæste bøger inden studiet starter, og så komme ned på 0 ulæste bøger inden det nye år :) Det er lidt utrolig at man kan føle at man har FOR mange bøger :p

   Slet
 2. Hvor er det virkelig en fin stak bøger, du har fået hjem på det sidste. Og fedt at du har fået købt (og læst) Summer-trilogien - det er virkelig god sommerlæsning :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var en meget sød sommerbog (eller nok nærmere sommerbøger). Jeg blev dog godt nok forbløffet over hvor tyk den var da jeg fik den hjem. Så tyk så den slet ikke ud på dine billeder :p

   Slet
 3. Sikke en dejligt, stor stak bøger! The House at Riverton er en god bog - glæd dig til den :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh, er glad for at høre Riverton er god. Kender ikke andre der har læst den. Så nu glæder jeg mig i hvert fald til at læse den :)

   Slet
 4. Åh. 'Rebecca' - det er en vidunderlig bog. Jeg knuselsker hvert ord, og elsker også at eje den fine udgave fra VMC, som du viser frem!
  Og glæd dig i øvrigt til Marquez. Særligt 'Love in the Time of Cholera' er fantastisk, synes jeg. Han skrev blændende.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er virkelig en smuk udgave af Rebecca!
   Jeg har allerede læst One Hundred Years of Solitude og den var slet ikke som forventet, dog ikke på en negativ måde. Jeg glæder mig til at give mig i kast med Love in the Time of Cholera. Så filmen for mange år siden, og husker historien som værende fantastisk. Glæder mig til at opleve den igen, denne gang på skrift.

   Slet