søndag den 27. marts 2016

Kære Lauren Groff (Skæbne og hævn)

Man skal passe på med at udråbe bøger til at være "den næste ...." eller "minder om ...." for tit og ofte passer det slet ikke. I forhold til din roman Skæbne og hævn, har jeg hørt at den skulle minde om "Gone Girl", men foruden en hvis fortællerteknik der er ens, så er din roman helt sin egen. 

Der er altid to sider af samme sag, og i din bog følger vi de to sider af det samme ægteskab mellem Lotto og Mathilde. Bogen er opdelt i to dele: skæbne og hævn. I "skæbne" følger vi Lotto og hans tanker. Hvordan han voksede op med en excentrisk mor, blev hovedkuls forelsket i Mathilde ved første øjekast, og hvordan han kæmper for en karriere som skuespiller, for senere i livet at finde sin forte som manuskriptforfatter. 
 I "hævn" oplever vi Mathildes side af sagen, og hvordan hendes opvækst er forløbet, hvilket giver et helt andet billede af både Lotto og Mathilde, og deres 20+ års lykkelige ægteskab. 

Det er en yderst velskrevet roman, faktisk nærmest poetisk til tider, hvilket gjorde det til en fryd at læse den. Du kan noget med ord, og sætte dem sammen til sætninger, der får mig til at genlæse visse afsnit igen og igen, for at få det hele med, men det er især personkarakteristikkerne der virkelig holdt min interesse fanget. Hvordan du kan få mig til at fatte sympati for karakterer, der egentlig til tider er moralsk fordærvede.

Jeg kan godt lide ideen med at du, igennem bogen, er med til at fortælle at ingen rigtig kender hinanden, også selvom man har været gift i flere årtier. At der er tider hvor man lyver for sig selv, for at kunne blive ved med at opretholde den illusion man har fået bygget op inde i sit hoved, og bygget op for omverden. Det er fedt hvordan vi som læser bliver præsenteret for først Lottos skildring af sig selv og Mathilde, for dernæst at få Mathildes side af sagen, og hvordan visse hemmeligheder kan være med til at få denne illusion til at briste. 

Din roman er yderst interessant, velskrevet, og formåede også at overraske mig igennem læsningen, så jeg var godt underholdt hele vejen igennem.

Kærlig hilsen
Lauren Groff: Skæbne og hævn. Org. titel: Fates and Furies. Anmeldereksemplar fra Lindhardt & Ringhof. 4/5

26 kommentarer :

  1. Hej jeg hedder ASLØG JØRGEN ,, Jeg er fra København, men jeg flytter til Belgien med min mand. Jeg har læst interessante historier online om, hvordan nogle ødelagte relationer er blevet repareret af magiske magiske spellcastere. Jeg troede, det var alle løgne, indtil jeg havde lignende problemer i mit forhold til min mand, med hvem jeg har været gift i lang tid, og vi er velsignet med to børn, jeg var overrasket da han kom hjem med en anden kvinde og informerede mig om at han er træt af mig uden grund, jeg prøvede at spørge ham, hvad er problemet, mine ord faldt på døve ører, jeg er nødt til at flytte det, fordi jeg ikke kan bære smerten ved at se en anden kvinde på samme tag med mig, jeg blev ødelagt og hjertesvigt i denne periode må jeg informere en ven af ​​min erfaring, hun fortalte mig ikke at bekymre mig om, at min mand ville vi komme tilbage til mig. Jeg spekulerede på, hvordan det var muligt, hun fortalte mig, at hun skulle introducere mig til en spellcaster navn Drigbinovia, som er en meget kraftfuld spellcaster. Først havde jeg tvivl, fordi jeg ikke tror på ting som sådan, at jeg ikke handlede casteren og han fortalte mig, hvad jeg skulle gøre, og jeg tvang og gjorde hvad han bad mig om at gøre, han fortalte mig også, at dette er en at jeg ikke bør bekymre mig om min mand, ringe til mig eller sende mig en besked, at min mand vi kommer og påberåbe mig om tilgivelse på bare to dage, til min mest overraskelse ringede min mand mig den næste dag og begyndte at græde for mig at tilgive ham, at han ikke blev med sin fornuft indtil det øjeblik. Jeg er altid overrasket over dette store mirakel, der er sket i mit liv, min mand og vores to børn er sammen, og vi er mere end nogensinde glade, hvis nogen oplever et sådant problem i dit forhold, du kan kontakte denne fantastiske caster på hans email doctorigbinovia93@gmail.com du kan også Whatsapp ham på +2348144480786 lad ikke nogen foragte dig for dit forhold?

    SvarSlet
  2. Den, der læser dette vidnesbyrd i dag, skulle fejre med mig og min familie, fordi det hele startede som en vittighed for nogle mennesker, og andre sagde, at det var umuligt. Jeg hedder Jacob Schultz og kommer fra Tivoli, men jeg flytter til Belgien med min kone. Jeg er heldigvis gift med to børn og en smuk kone. Der skete noget forfærdeligt med min familie, jeg mistede mit job, og min kone forlod mit hus, fordi jeg ikke kunne tage godt af mig selv og familien. hende og mine børn på det bestemte tidspunkt. Det lykkedes mig i ni år, ingen kone at støtte mig til at passe godt på børnene. Jeg prøver at sende en testmeddelelse til min kone, men hun forhindrer mig i at tale med hende. Jeg prøver at tale med hendes ven og hendes familie, men jeg ved stadig, at nogen kunne hjælpe mig, og jeg har sendt anmodningen senere til så mange virksomheder, men stadig Ring ikke til mig, indtil en trofast dag kommer, som jeg aldrig vil glemme i mit liv . Da jeg mødte en gammel ven af ​​mig, som jeg forklarede alle mine vanskeligheder, og han fortalte mig om en god mand, der hjalp ham med at få et godt job hos Coca cola-selskabet, og han fortalte mig, at det var en caster-charme, men jeg er en person, der aldrig tror på fortryllelse, men jeg besluttede at prøve det, og jeg kontaktede ham via doctorosagiede75@gmail.com. Han instruerede mig og viste mig, hvad jeg skulle gøre i disse tre dage efter lanceringen af ​​trylleformularen. Jeg fulgte alle instruktionerne og gjorde, hvad han bad mig om at gøre godt. Drosagiede sørg for, at alt gik godt, og min kone ville se mig igen efter det vidunderlige arbejde Drosagiede. Min kone ringer til mig med et ukendt nummer og undskyldte, og hun fortalte mig, at hun virkelig savner mig og vores børn og min kone kommer hjem. Og efter to dage kaldes et firma, som jeg har sendt mit takkebrev, nu er jeg den eksemplariske virksomhedschef her i USA. Jeg anbefaler, at hvis du har problemer med at komme tilbage din eks eller helbrede dig for sygdomme som hiv og kræft, så send en besked til denne e-mail: doctorosagiede75@gmail.com eller whatsapp +2349014523836 og du får det bedste resultat. Tag ting for givet, og det vil blive taget væk fra dig. Jeg ønsker dig det bedste.

    SvarSlet
  3. Mit navn er Eva Hovmand Skjøtt, jeg har været gift i over 6 år, og det var forfærdeligt, fordi min mand virkelig snydt på mig og ledte efter en skilsmisse, vi brød sammen for et år siden og vi kom tilbage efter så mange behageligheder for dejlig kærlighed gaver. Jeg elsker min mand så meget, at der ikke er nogen time på dagen, hvor jeg ikke tænker på ham, han er en verden for mig, jeg værdsætter ham på samme måde. være så jeg ikke kan gøre noget for at skade ham eller få ham til at føle sig trist. Jeg stødte på en blog-blog Et vidnesbyrd kaldet "Osawe jennifer" på Internettet, hvordan han gendannede den store nedtrængte storpræstinde i medgiftens tempel, hendes eks-mand derhjemme efter 3 dage med kærlighedsformularer. Jeg har læst så mange forskellige postkommentarer om forundrede store kræfter har hjulpet mennesker over hele verden, uanset afstanden, de har bragt ex-kærlighed og hjulpet med at løse skilsmissen, og separate beretninger kom ud af kærlighed og skabte mennesker glade i forholdet. Jeg skal være 100% sikker, så jeg prøvede og sendte en kontaktmeddelelse til doctorosagiede75@gmail.com eller whatsapp +2349014523836 og han svarede straks, og jeg fortalte ham min historie, og han gav mig kun 2 dage til at fortolke natten den hun var tilbage og bad om tilgivelse, hvor vidunderligt og pålideligt hans arbejde var. Hvis nogen har lignende problemer, bedes du kontakte ham på hans e-mail.

    SvarSlet
  4. Har du noget kærlighedsproblem? Jeg kaster en kærlighedsformel til dig for at hjælpe med at løse din kærlighed i dag! Kærlighedsformularer, der aldrig mislykkes. Arbejder selv i de mest vanskelige situationer. E-mail i dag !. Find din sjælskammerat. Ægte healer. Meget overkommelig. Retssager staver. Strong Love Spells.kontakt os
    E-mail: Templeofanswer@hotmail.co.uk
    Ring / Whatsapp: +234 8155 42548-1

    SvarSlet
  5. Mit liv blev ødelagt, da min mand sendte mig pakning, efter 13 år har vi været sammen. Jeg var vild og hjælpeløs efter at have prøvet så mange måder at få min mand tilbage til mig. En dag på arbejde blev jeg distraheret uden at vide, at min chef ringede til mig, så han sad og spurgte mig, hvad det drejede sig om, jeg fortalte ham, og han smilede og sagde, at det ikke var noget problem. Jeg forstod aldrig, hvad han mente med, det var ikke noget problem at få min mand tilbage, han sagde, at han brugte en besværgelse for at få sin kone tilbage, da hun forlod ham til en anden mand, og nu er de sammen indtil dato, og oprindeligt var jeg chokeret over at høre noget fra min chef. Han gav mig en e-mail-adresse på DR ODION, som hjalp ham med at få sin kone tilbage, jeg troede aldrig, at dette ville fungere, men jeg havde ikke noget valg at komme i kontakt med de ordsprog, at jeg bliver færdig, og han bad om mine oplysninger og at min mand var i stand til at foreslå at fortryde ham, og jeg sendte ham detaljerne, men efter to dage ringede min mor til mig, at min mand bad om, at han ville have mig tilbage, jeg troede aldrig, for det var bare en drøm, og jeg måtte skynde mig til min mors sted og til min største overraskelse knælede min mand og bønfaldt mig om tilgivelse for, at han vil have mig og barnet hjem, da jeg gav DR ODION en samtale om pludselig ændring af min mand, og han gjorde det klart for mig, at min mand vil elske mig indtil verdens ende, at han aldrig vil forlade en anden kvinde. Nu er jeg og min mand sammen igen og begyndte at lave sjove ting, som han ikke har gjort før, han gør mig glad og gør hvad det skal gøre som en mand uden at narre. Hvis du har brug for hjælp af enhver art, bedes du kontakte DR ODION for at få hjælp. Hans e-mail er (drodion60@yandex.com) eller ring til +2349060503921 ELLER også på WhatsApp.

    SvarSlet
  6. Ting har ikke været rigtig godt med mig i nogle år. Men alt tak til DR WALE for at hjælpe mig med at komme tilbage til mit lykkelige øjeblik. For tre år siden havde jeg en ulykke, der holdt mig sidelinjen i årevis. I løbet af denne tid gennemgik jeg smerter, jeg ved ikke, at min mand planlagde at skille mig, han planlagde at blive gift med en anden kvinde. Hvordan jeg fandt ud af det. Denne gode dag forlod han fejlagtigt sin telefon, hvor jeg sad, har han gik for at tage sit bad, jeg åbnede sin telefon og så alle de samtaler, han havde lavet. Hvordan han planlagde at sælge vores hus, skilt mig i min tilstand og blive gift med en anden kvinde. Efter at have set alt, var jeg bitter, og tårerne begyndte at løbe ned over mine øjne, fordi jeg ikke kunne tro, at den mand, jeg elsker med mit hjerte, vil skade mig hårdt. Efter at have set alt det leder jeg efter hjælp. Sådan stødte jeg på DR WALE, der så gode kommentarer om hans arbejde. Så jeg kontaktede DR WALE og fortalte ham alt. DR WALE gjorde en trylleformular, der fik mig til at rejse mig igen. Han gjorde også en fortryllelse, der fik min mand til aldrig at stoppe med at elske mig, og min mand bad mig om tilgivelse. E-mail: drwalespellhome@gmail.com ELLER WhatsApp: +2347054019402

    SvarSlet
  7. De er mange stavehjul online, men DR WALE er forskellig fra dem. Før jeg mødte DR WALE, har jeg prøvet en eller to stavekontrol før, eller de arbejdede for mig. Så jeg er nødt til at prøve igen, det er sådan, jeg stødte på DR WALE, en virkelig sandhed mand af hans ord og virkelig mand, der er arbejde, er ægte. Da jeg mødtes med DR WALE, forklarede jeg ham alle de problemer, jeg havde med min mand, der forlod for at blive hos en anden kvinde. Han efterlod mig og børnene intet. Efter al min forklaring fortalte DR WALE mig, at jeg skal betale for VARER, som jeg gjorde. Han fortalte mig derefter, at trylleformularen vil tage dage at arbejde, som jeg venter. FOR min overraskelse efter nogle dage, hvor jeg modtog et opkald, var stemmen min mands stemme, der græd på telefon, der fortalte mig, at han ikke vidste, hvad der kom over ham. bønfaldt mig om tilgivelse og fortalte mig er på vej hjem. Lige nu lever vi alle sammen lykkeligt sammen igen. Alt tak til DR WALE for er fantastisk arbejde. Du kan også kontakte DR WALE på e-mail: drwalespellhome@gmail.com ELLER WhatsApp +2347054019402

    SvarSlet
  8. DETTE er den virkelige historie. En ven ønskede at låne penge, så han kontaktede et låneselskab for lånet, uden at han vidste, at han aldrig vidste, at låneselskabet ikke var ægte. Låneselskabet Scam ham summen af ​​35.000 tusind euro. Min ven sagde, da han mødte DR WALE, at han forklarede alt. Han sagde, at DR WALE hjalp ham med at få pengene tilbage med sin store charme. De mennesker, som bedragede ham, returnerede pengene til ham ved hjælp af DR WALE. En anden ven fortæller sin historie om, hvordan DR WALE hjalp hende med at sikre sit ægteskab, forklarer hun, efter at hun blev gift, ændrede ting sig fra dårligt til værre. Hun sagde, at hendes mand altid slog hende ved at se fejl i hende hele tiden, men sagde da hun kontaktede DR WALE, ændrede alt sig til det bedre. Hun sagde, at hun var i stand til at betale for ITEMS DR WALE bad hende om at betale for, og det Åndelige arbejde var udført. Nu lever hun et lykkeligt liv sammen med sin mand igen. HVIS du har brug for DR WALE hjælp er kontakt E-mail: drwalespellhome@gmail.com ELLER WhatsApp: +2347054019402

    SvarSlet
  9. KRAFTFULD STAVNINGSKASTE, DER KØBTE MIT EX -MAND TILBAGE TIL MIT LIV, EFTER HAN FORLADDE MIG KONTAKT DR WALE WHATSAPP/VIBER +2347054019402
    Hej Jeg vil bruge dette medium til at takke DR WALE, fordi han bragte min tidligere mand tilbage. min mand forlod mig for sin eks kæreste, han havde, før han giftede sig med det er en vanskelig situation for mig, jeg ringede og bad ham om at komme tilbage, han nægtede, han sagde, at han ikke elsker mig mere. Jeg prøvede alle mulige måder at få ham tilbage på. forgæves fortalte jeg min ven om det, og hun gav mig DR WALE WhatsApp -kontaktperson, jeg WhatsAppede ham på: +2347054019402 og fortalte ham mit problem, og han fortalte mig, hvad jeg skulle gøre, og jeg gjorde alt, hvad han også bad mig om at gøre. og han kastede en kærlighedsfejl, der bragte min mand tilbage inden for få dage. Hvis du har brug for hjælp til at komme tilbage sammen med din eks, kan du sende en e -mail til DR WALE på WhatsApp/Viber: +2347054019402 ELLER drwalespellhome@gmail.com

    SvarSlet
  10. Er virkelig taknemmelig og taknemmelig for, hvad dr uduebor har gjort for mig og min familie med, er urter, jeg har lidt af hiv i godt tre år uden nogen løsning, sygdommene tog næsten livet af mig og fordi jeg var ude af stand til at arbejde, og jeg mistede også mange penge til medicin, men en trofast dag, da jeg gik på nettet, mødte jeg mange vidnesbyrd om denne store mand, så jeg besluttede at prøve det, og Gud være den ære, han gjorde det. Hvis du har brug for hans hjælp, eller du også ønsker at blive helbredt, lige som jeg fik min, så send ham en e-mail nedenfor (dr.uduebor@gmail.com), du kan også whatsappe ham på +2349044159370 og få din healing. Han har kur mod andre dødelige sygdomme som Herpes, 1)Hiv/Aids                      2) STD 3) Hepatitis  4) Kræft5) COVID 19 VIRUS6) Brudt ægteskab 7) Han kan stadig gøre det for dig, når han leder efter et barn.

    SvarSlet
  11. Mit navn er Senna Rayan. Fantastisk DR UDUEBOR er virkelig kraftfuld og ved, hvordan han udfører sit arbejde perfekt. Hvis ikke for ham, kunne jeg ikke forestille mig, hvad der ville være sket. Min eksmand havde altid et skænderi med mig og misbrugte mig altid. Han begyndte at opføre sig mærkeligt og sjovt og forlod mig uden grund for en anden dame. Jeg troede, at alt håb var ude. Jeg søgte efter hjælp på internettet og stødte på DR UDUEBOR. Jeg så så mange vidnesbyrd om ham. Jeg var glad, og jeg kontaktede ham på hans e-mail og fortalte ham, hvad der foregik. Han lo og forsikrede mig om at falde til ro, at han vil hjælpe mig, og at min eks vil komme tilbage og tigge mig. Han gjorde sit arbejde og fortryllede mig, og inden for 2 dage kom min eksmand og undskyldte, ligesom han fortalte mig. I dag bor vi begge sammen, og vi er endnu mere forelskede, end vi plejede at være, før han rejste. Kontakt den store DR UDUEBOR for din egen hjælp. Du kan kontakte ham via e-mail: dr.uduebor@gmail.com Du kan også WhatsApp / Viber ham på +2349044159370

    SvarSlet
  12. Hvordan en dame udgiver en kommentar på avisen om, hvordan hun får sin mand tilbage, der har skilt sig fra hende, og i dag er de tilbage i dag med hjælp fra Dr. Sacre-bønner, jeg kontaktede Dr. Sacre, at min kæreste slog op med mig, som jeg har brug for hjælp for at få ham tilbage og også for at få ham til at holde op med at være mig utro, sagde Dr. Sacre mig, at jeg skulle få det nødvendige bønnemateriale, hvilket jeg gjorde, efter bøn inden for 24 timer kom min kæreste tilbage, han slog op med de andre piger i livet, han er nu en forandringsmand, han elsker og respekterer mig, vi planlægger snart vores bryllup. alt takket være dr. Sacre
    Kontakt Dr. Sacre på nedenstående detaljer
    Dr Sacre WhatsApp-nummer:+2349076034359
    e-mailadresse: sacretempleofpower@gmail.com
    Han er en god og magtfuld mand, hans magt er ikke ond magt

    Dr. Irene Kilubi

    SvarSlet
  13. Mit navn er Sarah Williams, jeg troede aldrig, jeg ville smile igen, min mand efterlod mig med to børn i et år, alle anstrengelser for at bringe ham tilbage mislykkedes. Jeg tænkte, at jeg ikke ville se ham igen, før jeg mødte en dame, der hedder Jesse, der fortalte mig om en trylleformular ved navn Dr.uduebor. Hun gav mig sin e-mailadresse og mobilnummer, og jeg kontaktede ham, og han forsikrede mig om, at inden for 48 timer vil min mand vende tilbage til mig. Om mindre end 48 timer kom min mand tilbage og begyndte at tigge for tilgivelse at sige, at det er djævlernes arbejde, så jeg er stadig overrasket over dette mirakel, jeg kunne ikke blive gravid, men så snart fortryllelsen blev kastet, blev jeg gravid og fødte mit tredje barn, hvis du har brug for noget hjælp fra ham, du kan kontakte ham via:email: (dr.uduebor@gmail.com)
    WhatsApp eller ring til ham nu: +(17035861148

    SvarSlet
  14. Jeg er Sheryl Weiss, og dette er min historie:
    Jeg deler dette vidnesbyrd med partnere, der lider af forholdsproblemer. Min mand forlod mig for 3 år siden. Jeg var såret og havde brug for hjælp, så jeg søgte på internettet og stødte på en side, hvor jeg så, at Dr. Ola hjalp andre mennesker med lignende problemer. Jeg kontaktede ham, og han lavede en speciel trylleformular til mig. Til min overraskelse vendte min mand hjem efter 24 timer. Sådan mødtes vi igen, og der er en masse kærlighed, glæde og fred i min familie. Du kan også kontakte Dr. Ola på WhatsApp: +27 63 597 0874 eller via e-mail: drola.banjo@gmail.com. Jeg er et levende vidnesbyrd om hans arbejde, denne mand er fantastisk.

    SvarSlet
  15. jeg vil dele min fantastiske oplevelse med den bedste trylleformular DR WALE, min mand var mig utro, og da jeg fandt ud af, at vi havde en kamp, ​​som førte til, at han udfyldte en skilsmisse, græd jeg og blev syg, da jeg søgte efter kærlighedscitater online jeg så folk snakke om ham og hans store arbejde, hvis sag lignede mit, de efterlod hans kontaktoplysninger, jeg kontaktede ham, og han fortalte mig, at jeg ikke skulle bekymre mig om, at han efter uger vil annullere skilsmissen og vende tilbage til mig, efter at jeg gjorde alt, hvad han bad om mig at gøre til min største overraskelse næste dag aften det var min mand han knælede ned og tryglede mig om at acceptere ham tilbage, tak endnu en gang DR WALE du er virkelig en velsignelse for mig han kan også hjælpe dig med at kontakte DR WALE på WhatsApp/Viber : +2347054019402 ELLER drwalespellhome@gmail.com

    SvarSlet
  16. Nogle gange går vores liv i nogle hårde tider, men vi bør prøve og holde fast. Hvis du leder efter en måde at reparere eller forbedre dit ægteskab på, så er du glad for, at du har fundet DR WALE, og jeg anbefaler kraftigt, at du kontakter ham. Heri dokumenterer jeg min indsats for at søge forsoning med min kæreste, som overraskede mig meget, da hun slog op med mig for et par måneder siden. vi havde haft en konflikt, men jeg troede aldrig, det ville få hun til at forlade mig, men alt takket være den gode DR WALE, som hjalp mig med at bringe min ekskæreste tilbage til mig. Du kan kontakte ham via: WhatsApp/Viber: +2347054019402 ELLER Email : drwalespellhome@gmail.com

    SvarSlet
  17. Min mand tog hjemmefra for at bo sammen med en anden kvinde, han havde mødt på arbejdet, og sendte mig skilsmissepapirer. Jeg ønskede ikke en skilsmisse, fordi jeg elsker min mand meget højt, og jeg vil ikke have, at min familie falder fra hinanden. Jeg havde en mistanke om, at kvinden havde bundet min mand med en trylleformular, så han ikke kunne vende tilbage til sin familie. Jeg ledte efter tips til, hvordan jeg får min mand tilbage, og jeg fandt en kommentar, der sagde, at Dr. Ige Ajayi hjalp hende med at få sin mand tilbage efter måneders skilsmisse, så jeg fik mailen fra Dr. Ige Ajayi fra kommentaren. Jeg sendte brevet og e-mailede ham om mit problem, og han svarede mig og forsikrede mig om, at han vil få min mand tilbage inden for to dage, og til min største overraskelse kom min mand tilbage inden for to dage som lovet af Dr. Ige Ajayi og nu min mand. mand er tilbage hos mig og er endnu mere kærlig end før. Du kan også søge hjælp hos Dr. Ige Ajayi via e-mail: drigeajayi@gmail.com eller WhatsApp på +2348130035939.

    SvarSlet
  18. Mit navn er Susana Thuesen. Da min mand forlod mig, var jeg traumatiseret og knust og kunne ikke få mig selv i flere måneder. Jeg gjorde alt, hvad jeg kunne for at få ham tilbage, men uden held. Jeg rejste til en anden by i håb om, at jeg kunne starte forfra. Jeg kom i kontakt med en anden mand, som jeg gjorde mit bedste for at være sammen med, men det lykkedes ikke, fordi jeg ikke kunne elske ham. Jeg vidste, at jeg stadig elskede og ville have min mand tilbage til mig. Så jeg begyndte at søge efter hjælp, og det var, da jeg fandt DR ISIKOLO fra forskellige synspunkter, jeg læste om ham. Vi talte sammen, og jeg fik ham til at forstå alt, hvad jeg havde brug for at vide, og jeg troede på ham og overholdt procedurerne. Han arbejdede for mig og genoprettede kærligheden og forbindelsen mellem mig og min mand, og lige efter 48 timer, som han lovede, søgte min mand efter mig, og vi snakkede, og han kom ned for at se mig, hvor jeg er, og vi fandt på tingene og blev glade sammen igen. DR ISIKOLO er til at stole på, og han kan også hjælpe dig, hvis du kontakter ham for noget. Bare skriv til ham via WhatsApp +2348133261196 eller e-mail ham via: isikolosolutionhome@gmail.com

    SvarSlet
  19. MIT ÆGTESKAB ARBEJDEDE IGEN MED HJÆLP FRA DR ISIKOLO, SOM ER DEN MEST ÆRLIGE STAVELSESTYPER, DU KAN FINDE
    Jeg er Helen Thompson Mit hjem har været fyldt med uendelige problemer og elendighed, som førte til den skilsmisse, jeg aldrig ønskede med min mand. Alt styrtede ned, og vi gik hver til sit. Jeg prøvede at komme videre, men det var så svært for mig, fordi jeg stadig elskede min mand, og min datter har altid grædt, fordi hun ville have sin far tilbage. Jeg havde ikke noget valg i stedet for at søge hjælp, hvilket fik mig til at kontakte DR ISIKOLO efter at have set så mange gode bemærkninger om hans arbejde. Han forsikrede mig om at forsone mig og min mand med hans forsoningsbesværgelse, hvilket han gjorde. Jeg er glad for at fortælle jer alle, at kærligheden og lykken er blevet genindsat, og vi fandt sammen igen, og jeg tror på, at det er for evigt for os og alt takket være DR ISIKOLO for at gøre så meget for at redde min familie. Han har aldrig for travlt til at hjælpe nogen. Så kontakt ham nu, hvis du også har brug for hjælp. e-mail ham nu via: isikolosolutionhome@gmail.com eller sms via WhatsApp: +23481333261196

    SvarSlet
  20. Jeg blev gift med min skolekæreste, vi har begge to børn sammen. vi levede fint, ikke før hans stedmor kom for at besøge os. efter en uge hun rejste, begyndte min mand at udvise en sjov adfærd over for mig. Jeg var chokeret og overrasket, fordi jeg aldrig vidste, hvad jeg gjorde forkert. han fortalte mig, at han afsluttede vores ægteskab, og han vil også tage børnene med. Fordi jeg vidste, at min mand ikke var sådan en mand med dårligt hjerte, skulle jeg bare lede efter en løsning til tiden. det var sådan, jeg stødte på, at DR WALE så mange gode vidnesbyrd om ham. så jeg kontaktede ham og fortalte ham alt, hvad der foregik med mig. DR WALE fortalte mig, at han ville forberede en trylleformular til mig, og han bad mig om at få nogle ting, som jeg betalte for dem. efter at han fortryllede mig, viste han sig, at min mands stedmor stod bag alt, hvad der er sket i vores ægteskab. hun gjorde en besværgelse for adskilt jeg og min mand, min mand stedmor er nu i skam. alt takket være DR WALE, der kom på det rigtige tidspunkt for at hjælpe mig ud af dette rod. DR WALE er en god mand med sine ord. du kan også kontakte ham, og han vil bringe din lykke tilbage. WhatsApp/Viber +2347054019402 ELLER drwalespellhome@gmail.com

    SvarSlet
  21. Jeg tok nesten livet mitt på grunn av mannen min som forlot meg og sluttet å ringe. Han sa at han ikke elsker meg lenger, jeg prøvde å tigge ham, men han vil ikke svare meg før vi hadde en kamp og slo opp i seks måneder, etter det innser jeg at jeg ikke kan dra uten ham. Jeg prøvde alt mulig for å få ham tilbake, men mislyktes. inntil jeg kom over denne mannen som heter DR WALE på nettet, kontaktet jeg ham og fortalte ham alt som har skjedd mellom meg og mannen min før vi skilte oss. Han spurte meg ikke så frykte at alt skal bli bra igjen. han ba meg betale for gjenstander som han ville brukt til å forberede kjærlighetsformularet for meg, og jeg betalte og fulgte alle råd og instruksjoner han ga meg. Etter å ha hjulpet meg med en kjærlighetsform, og se, kom mannen min tilbake innen en uke. ba meg om tilgivelse, jeg ble så overrasket over at trollformler som DR WALE fortsatt eksisterer. Hvis noen her trenger litt hjelp, med all oppriktighet, kontakt DR WALE i dag via WhatsApp/Viber: +2347054019402 eller e-post: drwalespellhome@gmail.com
    Du er faktisk den beste DR WALE takk for at du gjorde hjemmet mitt til et lykkelig hjem igjen. Jeg kan aldri slutte å snakke om deg sir. han er virkelig en flott mann, du kan kontakte ham for løsning for alle slags problemer som
    (én) lotteriformidling
    (to) eks tilbake
    (tre) bli gravid
    (fire) kur for enhver form for sykdom, sykdom og infeksjon
    Og mange andre kontakter denne flotte mannen i dag og får din
    Problemer løst 100%

    SvarSlet
  22. Jeg er en af de mennesker, der sagde: "Jeg vil aldrig ringe til en synsk eller en tryllekunstner eller hvad som helst" for at hjælpe mig med mine problemer, mindst af alle mine kærlighedsproblemer, men jeg nåede det punkt, hvor jeg vidste, at jeg havde brug for noget vejledning, og Jeg er så glad for, at jeg fandt denne mand ved navn DR WALE. Da jeg næsten mistede min kone i en af vores dumme kampe (hun slog op med mig), troede jeg, at jeg havde mistet alt. Jeg græd hele dagen og tænker, at hun aldrig kommer tilbage til mig igen. Jeg læste så mange vidnesbyrd om DR WALE kærlighedsformularer, hvordan han hjælper med at bringe den tidligere kæreste tilbage. Jeg WhatsApp ham hurtigt og får også min kone tilbage med hans kærlighedsformular. Og da jeg var mest desperat, udnyttede han mig ikke. Du ydede en rigtig god service for en person i virkelig nød. Jeg ved ikke hvordan du gjorde det, eller hvordan denne magi virker, men alt hvad jeg ved er, DET VIRKER!! min kone og jeg er lykkeligt sammen igen, og jeg vil altid være DR WALE taknemmelig. Kontakt ham via WhatsApp/Viber: +2347054019402 eller e-mail ELLER e-mail: drwalespellhome@gmail.com

    SvarSlet
  23. Jeg er her for at lave en anmeldelse af, hvordan DR WALE hjalp mig med at ordne mit ægteskab, og også til dem derude, der søger hjælp og råd om, hvordan du redder dit ødelagte ægteskab eller forhold, for et par måneder siden havde jeg problemer med min mand, jeg bemærkede han har haft en affære med en anden ung dame på hans arbejdsplads. Jeg konfronterede ham, men han blev vred og sagde til mit ansigt, at det er sandt, som om det ikke var nok, gik han videre ved at fortælle mig, at han ikke elsker mig længere at han ville skilles, jeg var for knust og forvirret, jeg tryglede ham om, at jeg ikke ville skilles, men han insisterede, før da havde jeg hørt om DR WALE, mens jeg surfede på internettet, hvordan han plejede at hjælpe folk med brudte ægteskaber og forhold, jeg tænkte på det, og jeg besluttede at kontakte ham, han lover at få et smil på mit ansigt igen, jeg fulgte hans instruktioner og inden for nogle uger blev jeg så overrasket over at se min mand knæle foran mig og undskylde for det han havde sagt om skilsmissen, det er noget jeg aldrig havde forventet, jeg takker DR WALE for det han har gjort for mig, lever nu lykkeligt med min mand og han er holdt op med at se den anden kvinde. Venligst, hvis du har problemer som dette, råder jeg dig til at kontakte DR WALE, han kan også hjælpe dig. via WhatsApp/Viber: +2347054019402 ELLER E-mail: drwalespellhome@gmail.com

    SvarSlet
  24. Jeg kan ikke glemme, hvordan DR WALE hjalp mig med at genoprette mit ægteskab efter ni måneders adskillelse med min kone på grund af skænderier, og hun rejste og aldrig vendte tilbage til mig, jeg gjorde så meget for at få hende tilbage, men intet lykkedes ikke før Jeg så en kommentar online, da nogen vidnede om, hvordan DR WALE hjalp hende med at få sin mand tilbage, og det var sådan, jeg kontaktede ham gennem hans WhatsApp, og efter at have skrevet mit problem ud forsikrede han mig om, at han vil hjælpe mig med at komme tilbage til min kone inden for få dage efter at have kastet kærlighedsformularen, og efter at han havde fortryllet, kom min kone hjem og tryglede, at hun var meget ked af det i dag, jeg er tilbage med min kone, og vi er begge glade og bor sammen igen. Jeg ved, at der er mange mennesker derude, der ønsker at få deres kærlighed tilbage, kontakt venligst DR WALE, for han er det perfekte svar på dit problem, hans kontaktoplysninger er: WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 eller drwalespellhome@gmail.com

    SvarSlet
  25. Der er en fantastisk PSYCHIC, der giver lotteri-vindende numre til folk. Jeg vandt $839.342.000 millioner dollars ved hjælp af hans vindertal. Hans navn er DR WALE. Jeg har spillet lotteri i årevis, og jeg har aldrig været heldig, men min ven på kontoret vandt 996.800.000 millioner dollars og sagde op fra arbejdet, så jeg beder ham om hjælp, og han sagde, at DR WALE forudsagde sin sejr efter at have kastet en besværgelse og gav ham vindernummer at spille, og han vandt, så jeg talte med DR WALE på WhatsApp: +2347054019402 for at få hjælp. Han svarede og sagde, at der skulle foretages en læsning og en trylleformular for at afsløre mit vindernummer, jeg oplyste hans krav til læsning og afgivelse af besværgelsen. Efter besværgelsen gav han mig nogle cifre og sagde, at det var mit vindernummer og fortalte mig, hvornår og hvor jeg skulle spille det. Jeg gjorde som instrueret og dage senere fik jeg et opkald om, at jeg vandt $839.342.000 millioner dollars, jeg troede det var en joke, indtil beløbet ramte min bankkonto. DR WALE kan også hjælpe dig med at vinde. Kontakt ham via WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 eller e-mail: drwalespellhome@gmail.com

    SvarSlet
  26. I dag har været den lykkeligste dag i mit liv efter et år med tristhed og sorg uden at være sammen med den jeg elsker, jeg prøvede alt mit bedste for at sørge for at gøre min kæreste glad, men det ser aldrig ud til at fungere godt, det var som jeg gør alt forgæves, men alt tak til DR WALE for at komme for at ændre alle mine bekymringer og sorg til Joy. Jeg kendte den store mand, da jeg læste nogle vidunderlige anmeldelser om DR WALE, og hvordan han har hjulpet mange mennesker med deres parforholdsproblemer. Jeg læste et blad, og så så jeg også gode vidnesbyrd, som så besluttede jeg ikke at spilde tiden. Jeg rakte ud til DR WALE og forklarede ham alle mine problemer, han fortalte mig, at jeg ikke skulle bekymre mig, han forsikrede mig om, at alt ville blive ordnet. Jeg troede så meget på DR WALE, fordi jeg tror, han ikke kan svigte mig, og jeg sendte ham alle mine detaljer. DR WALE svigtede mig aldrig, min mand, der forlod mig for godt et år siden, kom tilbage til mig. Min mand og jeg har levet tilfredse, siden denne trylleformular genforenede os med sine kærlighedsbesværgelser. Tak så så meget DR WALE for dine stærke besværgelser. udtryk er ikke nok til at sige tak. Her er hans WhatsApp/Viber: +2347054019402 eller e-mail: drwalespellhome@gmail.com

    SvarSlet