tirsdag den 1. marts 2016

Kære Opsamlingsliste - Februar


Månedens læste bøger

Månedens favorit
Der var desværre ingen bøger i februar måned der endte med at blive en 5-stjernet oplevelse for mit vedkommende, men der var alligevel et par stykker der skilte sig ud blandt de andre. Dette gælder Quicks Forgive Me, Leonard Peacock, som overraskende nok startede ud med at være lidt kedelig, men som sluttede med at give mig en klump i halsen. Brevet kan læses her. Derudover var Hallbergs Byen brænder en kæmpe læseoplevelse. De 1000+ sider var utrolig opslugende, og det er helt mærkeligt ikke længere at kunne sætte mig til rette og læse videre. 

Månedens overraskelse
A Wrinkle in Time er en kendt og elsket britisk sci-fi børnebog, som jeg først for nylig stødte på. Jeg læste den en dag jeg lå hjemme under dynen og plejede mig selv pga sygdom, og den var simpelthen meget mere end jeg kunne have forventet. Det er en klassiker med god grund, og jeg glæder mig til at filmatiseringen kommer. Uthaugs Og sådan blev det var også en glædelig overraskelse. Jeg havde ikke rigtig nogen forventninger til den, og den var egentlig også lidt forvirrende i starten, men hurtig blev jeg opslugt af historien om den samiske pige der blev flyttet til Danmark. Så meget at jeg faktisk glædede mig til at komme ud og køre, så jeg kunne høre videre i lydbogen.

Månedens skuffelse
Jeg føler lidt at det er en hit or miss med Adler-Olsens Afdeling Q serie, og Flaskepost fra P var i høj grad en miss. Den var rodet og egentlig også ret kedelig, så for en gang skyld håber jeg at de har lavet meget om i filmen, der udkommer denne måned.

Mest forventede læseoplevelse i marts
Skæbne og hævn udkommer denne måned, og jeg er enormt spændt på at få den læst. Derudover har jeg (stadig) en masse ulæste bøger på reolen jeg gerne vil have læst, deriblandt en nylig anskaffelse af I Capture the Castle, som jeg viser frem om et par dage i mit månedlige bookhaul. 

Opsummering af februar
Februar har egentlig ikke skilt sig særlig meget ud fra mængden. Jeg har arbejdet, jeg har lyttet til lydbøger på turen frem og tilbage på arbejde, og jeg har fået læst lidt om aftenen. Skæbnen ville dog at jeg skulle lægge mig syg i 4 dage. Ikke så godt for min arbejdsglæde, men rigtig godt for min læseglæde. På de fire dage, fik jeg færdiglæst 4 bøger, som jeg længe gerne har ville læse, og det tyngede lidt ud i min tbr-bunke (hvilket jeg selvfølgelig ødelagde ved at købe flere bøger)

Kærlig hilsen


4 kommentarer :

 1. Jeg synes efterhånden, at jeg har hørt en del positivt om Byen brænder - det kan være, jeg skal læse den på et tidspunkt :-)

  Og dejligt med de ekstra læste bøger - selvom det skyldtes sygdom :-)


  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
  Svar
  1. Det synes jeg da du skal gøre, hvis du synes den lyder interessant, og du ikke er intimideret over dens størrelse :p

   Slet