onsdag den 23. marts 2016

Kære Maggie Stiefvater (The Dream Thieves)

Jeg blev dybt forelsket i karaktererne og stemningen i "The Raven Boys", første del af din serie om "The Raven Cycle". Så forelsket at jeg besluttede mig for at købe alle bøgerne i serien der indtil videre er udkommet, for jeg kunne ikke udholde tanken om ikke at have dem stående parat til mig på bogreolen. 

Det var både med spænding og frygt at jeg endelig(!) fik påbegyndt The Dream Thieves. Spændt fordi forrige bog sluttede med en kæmpe overraskelse, og frygt fordi det ville være meget svært at leve op til dens forgænger. 

Skuffelse kunne næsten ikke undgås, og skuffet blev jeg da også. Ikke fordi at det er en dårlig bog, slet ikke, men fordi at der skete mange flere ting end jeg havde forventet, og derfor fik jeg ikke helt samme følelse som ved den forrige bog. Jo tempoet er stadig langsomt, og bygger stadig lige så stille op helt frem til slutningen, men det var bare som om noget manglede. Måske var det Blues stemme jeg sådan savnede. Sidste bog var i høj grad fra hendes synspunkt, og jeg knuselsker Blue. I denne er det Ronan der tager styringen, og selvom jeg havde forventet at ville elske at være inden i hovedet på ham, og få indblik i den evne han besidder, så var det ikke helt som forventet. 

Hovedplottet i din serie, er jagten på den døde konge Glendower, og selvom både sidste bog, og denne, omhandler denne jagt, så formår det stadig at gå hen over hovedet på mig. Det er ikke det der interesserer mig i din serie, det er til gengæld Blue og drengenes udvikling - både deres personlige udvikling, og deres udvikling sammen som en gruppe. Og så er de magiske elementer... ja, magiske, og jeg elsker det. Det bliver gjort på en, for mig, subtil måde, som gør at jeg ikke ruller med øjnene, eller sukker over hvor kliché det er. 

Selvom jeg ikke endte med at elske "The Dream Thieves" i lige så høj grad som "The Raven Boys", så er jeg stadig dybt forelsket i hele bogens stemning og især også humoren. Aldrig har så sarkastiske teenagere været en fryd at læse. 

Kærlig hilsen

Maggie Stiefvater: The Dream Thieves (The Raven Cycle #2). Scholastic Press. 4/5

1 kommentar :

  1. Hej jeg hedder ASLØG JØRGEN ,, Jeg er fra København, men jeg flytter til Belgien med min mand. Jeg har læst interessante historier online om, hvordan nogle ødelagte relationer er blevet repareret af magiske magiske spellcastere. Jeg troede, det var alle løgne, indtil jeg havde lignende problemer i mit forhold til min mand, med hvem jeg har været gift i lang tid, og vi er velsignet med to børn, jeg var overrasket da han kom hjem med en anden kvinde og informerede mig om at han er træt af mig uden grund, jeg prøvede at spørge ham, hvad er problemet, mine ord faldt på døve ører, jeg er nødt til at flytte det, fordi jeg ikke kan bære smerten ved at se en anden kvinde på samme tag med mig, jeg blev ødelagt og hjertesvigt i denne periode må jeg informere en ven af ​​min erfaring, hun fortalte mig ikke at bekymre mig om, at min mand ville vi komme tilbage til mig. Jeg spekulerede på, hvordan det var muligt, hun fortalte mig, at hun skulle introducere mig til en spellcaster navn Drigbinovia, som er en meget kraftfuld spellcaster. Først havde jeg tvivl, fordi jeg ikke tror på ting som sådan, at jeg ikke handlede casteren og han fortalte mig, hvad jeg skulle gøre, og jeg tvang og gjorde hvad han bad mig om at gøre, han fortalte mig også, at dette er en at jeg ikke bør bekymre mig om min mand, ringe til mig eller sende mig en besked, at min mand vi kommer og påberåbe mig om tilgivelse på bare to dage, til min mest overraskelse ringede min mand mig den næste dag og begyndte at græde for mig at tilgive ham, at han ikke blev med sin fornuft indtil det øjeblik. Jeg er altid overrasket over dette store mirakel, der er sket i mit liv, min mand og vores to børn er sammen, og vi er mere end nogensinde glade, hvis nogen oplever et sådant problem i dit forhold, du kan kontakte denne fantastiske caster på hans email doctorigbinovia93@gmail.com du kan også Whatsapp ham på +2348144480786 lad ikke nogen foragte dig for dit forhold?

    SvarSlet