tirsdag den 30. august 2016

#KæreWonders - Opsummering af "Ravkikkerten"-readalong


Efter 3 måneder med readalong af Philip Pullmans fantasyserie "His Dark Materials", er det nu kommet til ende, efter endt læsning af "Ravkikkerten"/"The Amber Spyglass". 

I løbet af de sidste 3 måneder har Michelle og jeg delt vores læsning Instagram, Twitter og Goodreads under hashtag #KæreWonders og "ViLæserDarkMaterials, af denne fantastiske serie, som begge stod - og står - vores hjerter nær. For mit vedkommende var readalongen en kærkommen mulighed for at læse serien på engelsk for første gang, og det er jeg virkelig glad for. 

Ravkikkerten starter med at Lyra er forsvundet og Will er alene, og derfra går fortællingen, i det der er den mest dystre og mørke bog i serien. Det er tydeligt at mærke og se Lyra og Will vokse, og miste deres barnlige uskyld. Det er et modigt træk af Pullman at lade serien slutte på den måde han gør i tredje bind, men det er en slutning jeg sætter stor pris på. Jeg forstod den måske ikke helt som barn, da jeg læste bogen for første gang, men ved at genlæse den som voksen, fik jeg en helt ny forståelse for slutningen, og for hele serien i sin helhed. 

Jeg er glad for at have haft mulighed for at læse serien igen, sammen med Michelle og de andre der har været søde at tage del af vores læsning på de sociale medier. Det har i hvert fald sørget for en mere fortryllende sommer, for mit vedkommende.

Kærlig hilsen

3 kommentarer :

 1. Det har været en fornøjelse at læse sammen med dig :)

  SvarSlet
 2. Hej Alle, jeg hedder Safa El Sadat, jeg er gift i 20 år med min mand, og vi har to søn, ældre en 16 og yngre er 11 år. Min mand elskede mig meget, men det kom til et tidspunkt, da han var involveret i affære med en kvinde, som er hendes kollega. Jeg har aldrig forestillet mig det, men på en eller anden måde ændrede hans holdning til mig og børn, hans sene kommer fra arbejde fik mig til at tænke over sagen. Selv på mit 20 års bryllupsdag i marts holder jeg mig væk fra sex som vi lover at gøre det på brylluppet årsdagen, 15 dage før bryllupsdagen meddelte han ja, at han havde sex med sin kollega. Han bragte hende i min seng, da jeg var ude for arbejde, det betyder, at mine følelser var fuldstændig værdiløse for ham. Min mentale tilstand er fuld af smerte, jeg tror jeg ikke kan glemme og genvinde smerten. Denne kvinde var i fuld kontrol med hende og jeg ville aldrig gøre det med vold, hun vil vinde over mig, da hun er skilt, hun sagde, hun var jaloux over vores forhold, og hun vil ødelægge mig ved at tage min mand. Jeg var nødt til at diskutere det med en ven, der bad mig om at finde en god stavekaster, først og fremmest troede jeg aldrig på denne Cast stavemåde, men jeg må prøve det, indtil jeg kom på tværs af PROPHET NOSA UGO email på internettet om hvordan han har hjulpet så mange mennesker til at få deres ex-tilbage og hjælpe med at rette forholdet og gøre folk lykkelige i deres forhold og nogle andre historier om åndelig sygdom og mere, jeg forklarede min situation for ham, og han hjalp mig med at udføre nogle bønner, nogle urter og rødder og et lille offer, som jeg gjorde, og inden for 7 dage kom han tilbage for at undskylde, og det var bare et mirakel for mig. Er glad i dag, at han hjalp mig, og jeg kan stolt sige, at min mand er nu hos mig igen og han er nu forelsket i mig som aldrig før.
  Har du brug for hjælp i dit forhold som at komme tilbage til din mand, kone, kæreste, kæreste, vindende lotterier, urtemedicin for sygdom, HIV, STD'er, Astma, Arthritis, Fybroid, Stroke eller enhver form for sygdom, åndeligt problem , Jobpromotion, seere, der læser mit indlæg, der har brug for hjælp til eventuelle livsudfordringer, skal kontakte PROPHET NOSA UGO, og du vil være glad for, at du gjorde det.

  Email: nosaugotemple@gmail.com
  WhatsApp: +34631686040
                       +17207992813

  SvarSlet