torsdag den 4. august 2016

Kære Bogreol - Nye Tilføjelser: Folio Edition #2

Da jeg fik en mail fra Folio Society om at de afholdte udsalg på deres bøger, og jeg, som medlem, havde chancen for at købe bøger, før udsalget blev åbnet op for ikke-medlemmer, blev jeg selvfølgelig lige nødt til at tjekke det ud. Det hurtige tjek endte med en bestilling på 4 vidt forskellige bøger, som jeg kunne se frem til at modtage. Efter ca. 1 uge efter, modtog jeg en ny mail fra Folio Society. Jeg var blevet tilfældigt udtrukket som vinder af en signeret udgave af Stephen Kings "The Shining", fordi jeg havde lavet en bestilling hos dem indenfor en hvis periode. Så 4 bestilte bøger endte med at blive til en udvidelse af min Folio-boghylde med 5 bøger, og åh, hvor er de alle sammen så smukke. 

Listen med nye skønne Folio Society bøger er:
 • William Faulkner: As I Lay Dying
 • H.E. Bates: The Darling Buds of May 
 • Agatha Christie: Miss Marple Short Stories 
 • Stephen King: The Shining
 • Paul Auster: The New York Trilogy

Kærlig hilsen

6 kommentarer :

 1. Nøj hvor er de lækre! Er godt nok misundelig på din Stephen King bog altså!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også selv amazed over at jeg faktisk ejer den bog nu! :D

   Slet
 2. De er bare så smukke, bare lidt træls nogle gange at de ikke kan lave dem i samme størrelse, så det ser mere homogent ud på hylden ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har du helt ret i. Det kan også irritere mig en smule. Men jeg tilgiver dem ;)

   Slet
 3. Åh, hvor er de herlige! Jeg elsker Folio bøger. Det er altid det smukkeste i verden.

  'As I Lay Dying' har jeg liggende herhjemme i samme udgave, men jeg kan ikke helt tage mig sammen til at få den læst. Den virker så kompliceret og så tung. Jeg skal lige have lidt tilløb, tror jeg ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er de virkelig <3
   Jeg har det på helt samme måde, så derfor overvejer jeg også at se filmen først, så jeg i det mindste ved hvad jeg går ind til, når jeg først påbegynder læsningen.

   Slet