torsdag den 4. februar 2016

Kære Bogreol - Nye Tilføjelser i JanuarHver eneste måned siger jeg til mig selv at jeg ikke skal købe ret mange bøger, og hver eneste måned bliver jeg overrasket over hvor mange nye bøger der skal med i disse indlæg. Denne måned har især stået i seriernes tegn.

Laini Taylor: Ildenglen og Støv og stjerneskær 
Der har længe været lidt buzz omkring den her serie, og om hvordan forfatteren skriver helt fantastisk, så da Plusbog.dk solgte de to første bind til kun 9 kr. stk., blev jeg nødt til at gøre brug af 1 uges gratis medlemskab for at købe dem. Jeg tror kun der gik to dage fra bestilling (en søndag) til levering ved hoveddøren tidligt om morgenen, så det er jo helt perfekt. Dog glemte jeg at afbestille abonnementet igen indenfor den første uge, og jeg har derfor medlemskab i næsten hele februar. Så er man jo nødt til at købe nogle bøger, for ellers er de penge jo spildt, ikke? 

Patti Smith: Just Kids
På Twitter afholdte forlaget Klim en konkurrence hvor man kunne vælge en valgfri bog af deres, og den var jeg så heldig at vinde, sammen med 4 andre. Jeg valgte denne bog, da jeg nok kun har hørt rosende ord om den, og har også efterfølgende fundet ud af at den bliver filmatiseret. 

Maggie Stiefvater: The Raven Boys, The Dream Thieves og Blue Lily, Lily Blue
Siden jeg læste The Raven Boys tilbage for flere måneder siden (og ævler løs om den her), så har jeg ikke kunne få den ud af mit hoved. Derfor gav jeg mig selv en lille(!) julegave ved at bestille en bunke bøger fra Saxo, og der skulle jeg selvfølgelig have de tre første bøger i serien i hardback. 

Agatha Christie: Mordet i Orientekspressen
Jeg samler jo lidt på de nye genudgivelser af Agatha Christies Hercule Poirot bøger fra forlaget Rosenkilde og Bahnhof. Da de så informerede om at de er blevet opkøbt af Lindhardt & Ringhof  blev jeg desværre vidne til at alle bøgerne fra Rosenkilde og Bahnhof fuldstændig forsvandt fra alle de bogsalgshjemmesider jeg kunne komme i tanke om. Den eneste jeg fandt, var denne på cdon.com, så jeg skyndte mig at klikke den hjem, selvom jeg tidligere har svoret ikke at købe bøger fra den hjemmeside, da de ikke sørger for at pakke dem ordentligt. Heldigvis endte den uskadt i min postkasse. 

Patrick Ness: The Ask and the Answer og Monsters of Men
Jeg har tidligere købt første bind i Ness' dystopiske serie, men endnu ikke påbegyndt den, men jeg kunne dog alligevel ikke dy mig for at klikke de to sidste bind hjem, i min julegavebestilling fra Saxo. Jeg er virkelig spændt på at begynde på serien, både fordi jeg tror den er lige noget for mig, men også fordi jeg måske frygter lidt at den kommer til at skuffe på grund af mine høje forventninger. 

Kærlig hilsen

10 kommentarer :

 1. Jeg er spændt på at høre hvad du siger om Ness' serie, for jeg har også tænkt på at investere i dem, efter at være ret glad for Monster og Mere end Det. Han skriver jo så anderledes og interessant.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg håber i hvert fald at jeg snart kan få læst dem, så jeg kan give info videre ;)

   Slet
 2. Åh, Laini Taylor! Glæd dig! Jeg slugte den serie så hurtigt, og jeg elskede hvert øjeblik.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig så meget at få begyndt på den serie!

   Slet
 3. Jeg krydser især fingre for, at du bliver glad for den første og den sidste serie. Især den sidste er ret omdiskuteret, men jeg er en af dem, der virkelig elsker den (selvom... den er temmelig grum, så læs den ikke på et tidspunkt, hvor du vil have happy-go-lucky-historier).

  God læselyst :-)


  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe jeg gemmer den til når jeg bliver i et dystert humør ;)

   Slet
 4. Just Kids er vidunderlig - glæd dig! :-) Jeg er også ved at læse The Raven Cycle-bøgerne, og hentede netop 2'eren på bib'eren i går - glæder mig usigeligt til at dykke ned i det univers igen. Det kunne altså godt være en serie, der også ender med at komme hjem på min reol ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Uhh det er altså bare en god serie (siger jeg, selvom jeg kun har læst nr. 1 :p ) og jeg er glad for at flere får øjnene op for den! :)

   Slet
 5. Åh, jeg elsker simpelthen de smukke covere på The Raven Boys serien. De er SÅ fine, men har endnu ikke fået dem læst. :D

  SvarSlet
  Svar
  1. De er gudesmukke! Og kan du så komme i gang! ;)

   Slet